Salut !!! Azi de dimineata mi-a fost furata masina un Opel vectra gri din 93 cu nr de bulgaria P1544AH .Rog din suflet daca vede cineva masina sa ma contacteze la nr 0760321153.Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Multumesc
m-ar ajuta foarte mult daca mi-ai spune si numerele , si dak ai vazuto de mai multe ori..... sa stiu dak e e in zona sau dak era in trecere ..... ms mult
Salut !!! Azi de dimineata mi-a fost furata masina un Opel vectra gri din 93 cu nr de bulgaria P1544AH .Rog din suflet daca vede cineva masina sa ma contacteze la nr 0760321153.Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Multumesc
Salut. Lumea te poate ajuta, insa pune mai multe poze cu masina, interior, motor, fata/spate, ''semne'' distinctive. Nu ar vrea nimeni sa ''opreasca'' in trafic pe cineva(asta in caz ca ar arata ca cea din poza) si sa se trezeazca ca nu este a ta. De ce nu o declari la Politie?
probabil actele erau in masina si nu are cu ec sa dovedeasca ca e proprietar/mandatat.
daca s-a intamplat asa hotii poate sa zica ca le-ai vandut-o
o parte din acte erau in masina. tot ce mi-a ramas este talonul mare.... deci pot sa dovedesc... Politia a fost instiintata dar nu stiu ce sa fac.... la o treaba din asta se asteapta foarte mult si vreau sa "culeg" cat mai multe informatii...... Multumesc tuturor care posteaza pt acest subiect