Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 29-11-10, 09:56   #1
kksmin

Stock

Arrow opel astra G 2.0 Dti turbo

ce parere aveti despre aceasta masina ? vreau sa imi cumpar una si nu prea sunt impacat asa de masina adica as vrea sa stiu mai multe... masina este din 2001 , 200 mii de km. merita bani la ani de ii are si la km care ii are ??? ca mmotor asa sunt bune trag , consuma mult ?? MULTUMIRI ANTICIPATE !!!!

Last edited by kksmin; 29-11-10 at 10:13.
kksmin is offline   Reply With Quote
Old 03-12-10, 18:03   #2
ct-13-SHP

Stage 5

ct-13-SHP's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: opel astra G 2.0 Dti turbo

singurul lucru care am putut sa il observ la opelurile cu motoare de 2,0 a fost cutia,care le-au facut probleme mai tuturor prietenilor care au asa ceva,si mai exact la treptele de viteza 1'a si 2'a.oricum problema se poate remedia din cate am inteles.cauta mai multe info la un posesor de de astra g 2.0. succese
Old 05-12-10, 19:50   #3
kksmin

Stock

Smile Re: opel astra G 2.0 Dti turbo

Quote:
Originally Posted by ct-13-SHP View Post
singurul lucru care am putut sa il observ la opelurile cu motoare de 2,0 a fost cutia,care le-au facut probleme mai tuturor prietenilor care au asa ceva,si mai exact la treptele de viteza 1'a si 2'a.oricum problema se poate remedia din cate am inteles.cauta mai multe info la un posesor de de astra g 2.0. succese
am luat pana la urma masina mult visata opel astra g 2002 motor 2.0 tin sa spun ca asa imi face si mie la treapta 1 de viteza agata putin dar daca ii gasesti punctul ala al ei unde intra f usor nu mai ai treaba . in rest nu am probleme... oricum merci pentru informatie !!! NUMAI BINE !!!
kksmin is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -