Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-07-10, 22:03   #1
krysty_kry
Dacia Driver

Stage 5

krysty_kry's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]
[Opel]
Exclamation jante GM

am intrebat si la Dacia....intreb si la voi.............pt ca mai repede ar trebui sa gasesc la voi..........vreau si eu o janta de la GM de tabla care era pusa pe kadet , daca nu ma insel........am lovit una si arata urat fara ea.......daca are cineva sa nu ezite sa ma contacteza prin PM.......uite si janta cu pricina......originala era gri.......mentionez....imi trebuie macar una
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P30-06-10_16.33.jpg
Views:	91
Size:	87.6 KB
ID:	1555693   Click image for larger version

Name:	P20-03-10_17.27.jpg
Views:	67
Size:	104.1 KB
ID:	1555694   Click image for larger version

Name:	DSC00380.JPG
Views:	90
Size:	55.0 KB
ID:	1555695  

Old 10-07-10, 13:56   #2
krysty_kry
Dacia Driver

Stage 5

krysty_kry's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]
[Opel]
Default Re: jante GM

Quote:
Originally Posted by krysty_kry View Post
am intrebat si la Dacia....intreb si la voi.............pt ca mai repede ar trebui sa gasesc la voi..........vreau si eu o janta de la GM de tabla care era pusa pe kadet , daca nu ma insel........am lovit una si arata urat fara ea.......daca are cineva sa nu ezite sa ma contacteza prin PM.......uite si janta cu pricina......originala era gri.......mentionez....imi trebuie macar una
nimeni?....
krysty_kry is offline  
Old 12-07-10, 22:01   #3
krysty_kry
Dacia Driver

Stage 5

krysty_kry's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by krysty_kry View Post
nimeni?....
pfff....
krysty_kry is offline  
Old 13-07-10, 16:52   #4
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Daca ai drum in C-ta (nu ma complic cu curier/bani/alte chestii)si dai la schimb o roata normala (tabla pe 14) iti dau eu una din asta. Trebuie doar curatata de vechea vopsea si vopsita cum vrei tu. Eu am avut-o pe rezerva, mi-a dat-o un unchi cand mi s-a spart masina si mi-au furat rezerva de tabla.

Apropo, cred ca s-a pus pe ascona, pe kadett nu stiu sigur.
banzay is offline  
Old 15-07-10, 21:00   #5
krysty_kry
Dacia Driver

Stage 5

krysty_kry's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]
[Opel]
Cool Re: jante GM

Quote:
Originally Posted by banzay View Post
Daca ai drum in C-ta (nu ma complic cu curier/bani/alte chestii)si dai la schimb o roata normala (tabla pe 14) iti dau eu una din asta. Trebuie doar curatata de vechea vopsea si vopsita cum vrei tu. Eu am avut-o pe rezerva, mi-a dat-o un unchi cand mi s-a spart masina si mi-au furat rezerva de tabla.

Apropo, cred ca s-a pus pe ascona, pe kadett nu stiu sigur.
mda....ceva vechi oricum....in zona aia-ascona,kadett.........dar tocmai in constanta......s-ar putea sa vin la mare....si daca vin iti dau pm si vb la tel....ms oricum...........daca ar fi cineva din Bucale sau IF sau GR ar fi marfa.......
krysty_kry is offline  
Old 15-07-10, 21:45   #6
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Daca ai drum, da-mi un pm si ne auzim. Imi pare rau ca nu pot sa iti trimit prin curier, dar am o gramada pe cap, masina nu o am acasa, janta aia e in alta parte si nici nu ajung la curier in timp util ca scap tarziu de la munca...
banzay is offline  
Old 30-07-10, 23:44   #7
krysty_kry
Dacia Driver

Stage 5

krysty_kry's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]
[Opel]
Exclamation Re: jante GM

Quote:
Originally Posted by banzay View Post
Daca ai drum, da-mi un pm si ne auzim. Imi pare rau ca nu pot sa iti trimit prin curier, dar am o gramada pe cap, masina nu o am acasa, janta aia e in alta parte si nici nu ajung la curier in timp util ca scap tarziu de la munca...
multumesc oricum.......s-a dat masina si nu mai am ce face cu janta.........Se poate inchide
krysty_kry is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -