Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Alte discutii Opel

Reply

Thread Tools
Old 04-02-09, 22:38   #1
flor1n_fr

Stage 1

flor1n_fr's Avatar

Member of:
[Opel]
Default sfat urgent plizzz

salutare dragi posesori de Opel,am un omega b 2,5 tds si vreau sa-l pastrez cat mai original,ajutati-ma va rog cu un sfat:vreau sa-i pastrez farurile din fabricatie,sunt hella si sticla sa cam ingalbenit pot sa o curat cu ceva anume???sau...le inlocuiesc cu altceva de pe piata?rog help
flor1n_fr is offline   Reply With Quote
Old 05-02-09, 01:21   #2
Andyreddd

Stage 3

Andyreddd's Avatar

Default Re: sfat urgent plizzz

Quote:
Originally Posted by flor1n_fr View Post
salutare dragi posesori de Opel,am un omega b 2,5 tds si vreau sa-l pastrez cat mai original,ajutati-ma va rog cu un sfat:vreau sa-i pastrez farurile din fabricatie,sunt hella si sticla sa cam ingalbenit pot sa o curat cu ceva anume???sau...le inlocuiesc cu altceva de pe piata?rog help
Sall sunt baiatu cu omega alb break ... eu am incercat sa ii scot sticla la far dar nu prea am reusit tu ai reusit sa o scoti ??? plz si p mn m-ar interesa sa curatz pt k am unu mai vechi p masina .....
Andyreddd is offline   Reply With Quote
Old 05-02-09, 10:42   #3
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

foarte probabil farul este capsulat , asa k aveti mari sanse in incercarea voastra de a le desface sa le spargeti ...
-Caz- is offline   Reply With Quote
Old 05-02-09, 11:22   #4
flor1n_fr

Stage 1

flor1n_fr's Avatar

Member of:
[Opel]

nu am incercat sa-l desfac...vreau doar sa-l curat peafara...
flor1n_fr is offline   Reply With Quote
Old 05-02-09, 16:06   #5
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]

pai pe afara e murdar ? ... daca da... nush ce sa zic , incearca si tu ceva mai puternic de curatat , dar vezi sa nu matuiasca farul , ca pe urma il arunci !