salutare dragi posesori de Opel,am un omega b 2,5 tds si vreau sa-l pastrez cat mai original,ajutati-ma va rog cu un sfat:vreau sa-i pastrez farurile din fabricatie,sunt hella si sticla sa cam ingalbenit pot sa o curat cu ceva anume???sau...le inlocuiesc cu altceva de pe piata?rog help
salutare dragi posesori de Opel,am un omega b 2,5 tds si vreau sa-l pastrez cat mai original,ajutati-ma va rog cu un sfat:vreau sa-i pastrez farurile din fabricatie,sunt hella si sticla sa cam ingalbenit pot sa o curat cu ceva anume???sau...le inlocuiesc cu altceva de pe piata?rog help
Sall sunt baiatu cu omega alb break ... eu am incercat sa ii scot sticla la far dar nu prea am reusit tu ai reusit sa o scoti ??? plz si p mn m-ar interesa sa curatz pt k am unu mai vechi p masina .....
pai pe afara e murdar ? ... daca da... nush ce sa zic , incearca si tu ceva mai puternic de curatat , dar vezi sa nu matuiasca farul , ca pe urma il arunci !