Salut am si eu o intrebare multumesc celor care ma vor ajuta
Vreau sa scot fetele de usi de pe un opel astra in 4 usi (berlina) an fabricatie 1992 si m-am lovit de problema manerelor de la geamuri nu am reusit sa le scot imi poate da cineva niste sfaturi?
Salut am si eu o intrebare multumesc celor care ma vor ajuta
Vreau sa scot fetele de usi de pe un opel astra in 4 usi (berlina) an fabricatie 1992 si m-am lovit de problema manerelor de la geamuri nu am reusit sa le scot imi poate da cineva niste sfaturi?
manerele au o siguranta incearca sa o scoti cu o surubelnita foarte mica
exact dupa asta m-am uitat si eu dar sincer nu am vazut-o ca m-am gandit ca trebuie sa aibe o siguranta , am impins in fata de usa si am bagat o surubelnita intre ea si maner si nu am vazut siguranta dar o sa ma mai uit odata maine .
M-am uitat azi si m-am asigurat nu exista nici un fel de siguranta la maner alcineva are vre-o idee despre cum se poate scoate...am intrebat si la un service auto dar din pacate era unu specializat pe mecanica si nici ei nu au stiut
daca nu iese manerul inseamna ca siguranta este acolo este ff mica ca o sarmulita mai incearca
manerul nu iese sub nici o forma am impins in fata de usa cat de tare se poate si am incercat cu tot felul de surubelnite de la cea mai mica la cea mai mare ....exact asta ma asteptam si eu sa gasesc o sarmulitza exact ca la mine la oltcit da asta nu are nimic si totusi niciunu din manere nu ies
la ce service te-ai dus domne de nu stiu sa scoata un maner?
Vezi ca ai un inel care e impins inspre manerul de geamuri si iti acopera siguranta,de-aia nu o vezi. Trebuie sa bagi varful surubelnitei intre maner si acest inel si sa impingi inspre fata de usa. Atunci o sa vezi o siguranta de forma literei U. Cel mai usor este sa-ti faci un carlig cu varf mic, dintr-o sarma tare. O sa te ajute sa scoti siguranta mult mai usor decat cu o surubelnita. Apuci cu varful carligului de siguranta si tragi.
Uite o poze luate de pe opel club.Daca dai cautare pe site-ul de care iti zic dupa "desfacem capitonaj" ai tot tutorialul complet pentru astra f, facut de eduard33. De la el e si poza pe care am atasat-o.
la ce service te-ai dus domne de nu stiu sa scoata un maner?
Vezi ca ai un inel care e impins inspre manerul de geamuri si iti acopera siguranta,de-aia nu o vezi. Trebuie sa bagi varful surubelnitei intre maner si acest inel si sa impingi inspre fata de usa. Atunci o sa vezi o siguranta de forma literei U. Cel mai usor este sa-ti faci un carlig cu varf mic, dintr-o sarma tare. O sa te ajute sa scoti siguranta mult mai usor decat cu o surubelnita. Apuci cu varful carligului de siguranta si tragi.
Uite o poze luate de pe opel club.Daca dai cautare pe site-ul de care iti zic dupa "desfacem capitonaj" ai tot tutorialul complet pentru astra f, facut de eduard33. De la el e si poza pe care am atasat-o.