Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 09-09-07, 13:58   #1
HD-90-MTZ

Stage 5

HD-90-MTZ's Avatar

Member of:
[VW]
Exclamation HELP!nu merge pusa pe tester!!!

Sault am un opel vectra 1998 2.0 dti si am o problema mare-nu merge pusa pe tester...am fost la mai multe service-uri si nu au stiut ce are(spuneau k trebuia sa mearga) sper sa ma ajutatzi voi
HD-90-MTZ is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 18:00   #2
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: HELP!nu merge pusa pe tester!!!

vezi sa nu aiba siguranta pt portul de diagnoza arsa,sau chiar "papucii" portului de diagnoza sa nu prinda bine pinii mufei...sau chiar fire intrerupte de la portul de diagnoza catre calculatoare.

www.completechip.ro
www.anulare-dpf.ro
B39738 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-07, 15:23   #3
HD-90-MTZ

Stage 5

HD-90-MTZ's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by B39738 View Post
vezi sa nu aiba siguranta pt portul de diagnoza arsa,sau chiar "papucii" portului de diagnoza sa nu prinda bine pinii mufei...sau chiar fire intrerupte de la portul de diagnoza catre calculatoare.
Sincer nici nu stiu unde se afla dar am sa rog pe cineva mai priceput sa se uite sper sa se rezolve treaba...si sper sa nu fie chiar asa grav cum pare...
Old 26-02-08, 16:39   #4
HD-90-MTZ

Stage 5

HD-90-MTZ's Avatar

Member of:
[VW]

Salut!Imi cer scuze k nu am mai postat nimic dar am avut o gramada de probleme...Oricum referitor la masina este mai grav de cat credeam...am fost la reprezentanta si am aflat k este dus computerul de bord...prima data au crezut k este un fir intrerupt dar s-au legat direct la computer si nu a reusit sa stoarca nici o informatie...chiar nu stiu ce sa fac...am aflat si k este dus turbo de acolo se aprindea becul la bord si de aceea si asa puturoasa...astept niste sfaturi ce pot sa fac...va multumesc si inca o data imi cer scuze pt intarziere
- Copyright 2026 4Tuning -