Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 16-01-08, 17:45   #1
corbu_y

Stock

Default ce motoare diesel mai noi se potrivesc pe un opel kadett diesel din `87

am un kadett din `87 diesel de 1.6 si as dori sa`i schimb motorul cu unul mai nou ...un golf IV spre exemplu ..sau altceva
corbu_y is offline   Reply With Quote
Old 17-01-08, 08:01   #2
rhadu

Stage 5

rhadu's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default Re: ce motoare diesel mai noi se potrivesc pe un opel kadett diesel din `87

lol. te complici prea multi si costa prea multi bani si nici nu te lasa r.a.r-ul sa o omologhezi. poti sa pui motor ecotec de pe astra 1.7 DTI, sau motorul de isuzu de pe vectra. Sunt motoare foarte bune, foarte fiabile si pe kadett o sa zburde eu am sa pun motor de pe astra 1.7 pe un kadett din `86
rhadu is offline   Reply With Quote
Old 17-01-08, 18:28   #3
corbu_y

Stock

Default Re: ce motoare diesel mai noi se potrivesc pe un opel kadett diesel din `87

mersi mult .dar ai idee cam cat ar costa un motor.dar oare de 2.0 sau 2.2 dti ar merge ?
eu am vazut si cu bord de astra ....o sa arate beton...cred ca o sa gasesc la dezmembrari ceva .sau l`as pastra pe ala vechi e mai old school.oi vedea.
mult succes
corbu_y is offline   Reply With Quote
Old 17-01-08, 21:47   #4
rhadu

Stage 5

rhadu's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

nu stiu exact, dar cu diferite modificari s`ar putea. dar o sa iti trebuia un mecanic rabdator si cu timp pentru tine. si eu momentan duc LIPSA DE MECANICI

iar 2.2 dti parca e de pe vectra, pe asta nu stiu sa fi fost pus.

ia in calcul si varianta Benzina .
rhadu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -