Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 14-11-07, 23:53   #1
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Zgomote-troncaneala Astra G 1.7DTI!!! HELP

Salutare. de ceva vreme ma confrunt cu nijte zgomote ciudate k de izbituri care ma scot din mintzi.Problema sta in felul urmator:Masina este un Opel Astra G Caravane 1.7DTI din 2001,cand dau sa plec din ambreiaj,deci fara a utiliza acceleratia incep sa se auda nijte zgomote ciudate,dak o accelerez putin nu se mai aud.Ma gandesc eu sa nu se fi desprins ceva table pe dedesubt ca atunci cand plec din ambreiaj-motorul se scutura nitzel,normal,iar datorita vibratiilor sa troncane tablele sau ce Dumnezeului s-o fi despins pe acolo.Ma gandesc si la ceva probleme cu ambreiajul dar nu vad care ar fi, k masina trage bine nu patineaza ambreiaju,nu am zgomote la ambreiere,debreiere sau in mers.Dak stie cnva ce ar putea avea.Nu am fost cu ea la un service ptr k nu am avut timp,ma gandesc sa o bag maine pe o rampa si sa ma uit eu pe sub ea.Ma indoiesc sa pice ambreiaju asa dintr-o data.Masina are 168.000km rulati dintre care 125.000km in Belgia.....multumesc
platon911 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-07, 08:48   #2
ct-13-SHP

Stage 5

ct-13-SHP's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Zgomote-troncaneala Astra G 1.7DTI!!! HELP

o problema identica cu a ta am avut si eu...un zgomot ciudat sub masina...am stat cu capul afara pe geam ore intregi s imi dau seama de unde se aude...la mine a fost o chesti minora...aparatoare de tabla de la discul de frana...parerea mea e urmatoarea....incearca sa iti dai seama de unde se aude zgomotul..de unde vine ...mult succes in continuare..