Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 28-09-07, 02:24   #1
Mark_Ro

Stage 1

Default E complicata recarosarea?

E complicata recarosarea?
Cum se procedeaza la RAR, daca am o masina avariata cu acte Ro si una adusa din Germania?
Merita sa las masina din germania asa cum e (ce presupune la RAR?), sau sa iau motorul de pe cea busita si sa-l pun pe caroseria buna?
Cat costa toata tarashenia?

txs
Mark_Ro is offline   Reply With Quote
Old 01-10-07, 17:12   #2
Mallus
Seat Driver

Stage 5

Mallus's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: E complicata recarosarea?

Pt a recarosa o masina din romania cu una adusa de afara esti obligat sa platesti taxa de primainmatriculare...Sper sa nu te informez prost dar eu asa am auzit
Mallus is offline   Reply With Quote
Old 08-10-07, 11:28   #3
daviddy_19

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Mallus View Post
Pt a recarosa o masina din romania cu una adusa de afara esti obligat sa platesti taxa de primainmatriculare...Sper sa nu te informez prost dar eu asa am auzit

eu stiu k nu se mai plateste taxa de prima inmatriculare, din moment ce masina e inmatriculata deja in romania, cel putin asa se procedeaza in craiova.in privinta motorului nu stiu ce sa iti zic.cel mai bine te duci la RAR si te interesezi.bafta
daviddy_19 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-07, 20:44   #4
rhadu

Stage 5

rhadu's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

nu vorbiti prostii , sau doar din auzite... depinde pentru ce an si ce model vrei sa recarosezi... sunt niste preturi exorbitante...am vrut sa aduc un kadett de afara, cva in genu la al meu, doar cu motoru SFI 16v , insa, preturile, sunt exagerate...ca de obicei...doar la noi...
dak mai astepti, pana la 1 ianuarie... se scad iarasi taxa...
rhadu is offline   Reply With Quote
Old 05-11-07, 21:46   #5
DRAGOS_DPL

Stage 2

Salut.yo am recarosat un opel vectra din 92 si ma dus la vreo 15 mil pt mai multe detali iti las nr meu de tel si iti spun tot ce ai de facut ca de scris am foarte mult de scris
DRAGOS_DPL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -