Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 01-07-07, 12:58   #1
NirdoC

Stock

Default Poate sa imi spuna careva unde e seria motorului la un Opel Vectra 1.7 TD din 95?

Am un Opel Vectra 1.7 TD din 95, cu motor ISUZU TC4EE... trebuie sa o duc la RAR si trebuie spalat motoru ca sa imi vada seria de pe motor... Dar nu gasesc seria... am inteles ca e pe undeva pe jos... dar nu o vad... Imi puteti spune pe unde e ascunsa Pls help
NirdoC is offline   Reply With Quote
Old 01-07-07, 17:47   #2
MANTUS

Stage 5

MANTUS's Avatar

Default Re: Poate sa imi spuna careva unde e seria motorului la un Opel Vectra 1.7 TD din 95?

Quote:
Originally Posted by NirdoC View Post
Am un Opel Vectra 1.7 TD din 95, cu motor ISUZU TC4EE... trebuie sa o duc la RAR si trebuie spalat motoru ca sa imi vada seria de pe motor... Dar nu gasesc seria... am inteles ca e pe undeva pe jos... dar nu o vad... Imi puteti spune pe unde e ascunsa Pls help
las ca o s-o gaseasca ei, doar asta le e meseria, iar daca o sa fie mizerie pe ea, nu au decat sa o curete. Si eu cand mi-am facut identificarea, era muradara seria si nu se vedea, dar s-au bagat baietii in canalul de la RAR si au curatat-o
Old 05-12-07, 16:27   #3
comco

Stock

Default Re: Poate sa imi spuna careva unde e seria motorului la un Opel Vectra 1.7 TD din 95?

Quote:
Originally Posted by NirdoC View Post
salut. seria la motor e intre cureaua de distributie si motor ( in dreapta cum te uiti cand deschizi capota), pe fierul acela orizontal
comco is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 09:34   #4
Xdriver

Stage 5

Xdriver's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[CSR]
[Opel]
[Old School Cars]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by comco View Post
salut. seria la motor e intre cureaua de distributie si motor ( in dreapta cum te uiti cand deschizi capota), pe fierul acela orizontal
Ceea ce zici tu e autocolant.
Seria poansonata este in partea dreapta am motorului, pe blocul motor, inte chiulasa si carcasa cutiei de viteze.
Xdriver is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -