Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 18-03-07, 01:17   #1
MANTUS

Stage 5

MANTUS's Avatar

Question am descoperit o qestie si nu stiu pt ce e???

Inchiderea la mine la masina se face de pe cheie. Azi am apasat butonul de pe cheie de am inchis masina, iar din greseala am mai apasat o data acelasi buton, dupa care s-a mai auzit un sunet asemanator cu cel cand se blocheaza usile, aprinzandu-se si semnalizarile. Cineva mi-a zis ca e un sistem ANTI FURT. E drept????
Old 18-03-07, 01:21   #2
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]
Default Re: am descoperit o qestie si nu stiu pt ce e???

din cate stiu eu e doar o "confirmare" la faptul ca usile sunt inchise.
monk is offline   Reply With Quote
Old 18-03-07, 10:48   #3
The Professor

Stage 3

The Professor's Avatar

E un sistem de siguranta al portierelor, care nu mai pot fi deschise nici din interior in cazul in care cineva iti sparge geamul ca sa intre in masina!
The Professor is offline   Reply With Quote
Old 18-03-07, 15:35   #4
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

da''.....in manualu ei cik ar fi alarma....si la faza asta ar trebui sa clipeask un LED situat pe butonul de avarii.....dar nici la mn nu clipeste nimic......nuj ce e sigur!!!
platon911 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-07, 16:26   #5
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]

e ce a zis The Professor. daca apesi de 2 ori nu mai poti deschide nici din interior. sau daca lasi copil sau ceva in masina si sa nu deschida usa la vreun necunoscut sau ceva. la mine nu functioneaza sistemul ca la mine e pusa inchiderea pe telecomanda. dar cand mergea asa face.
Old 18-03-07, 16:46   #6
MANTUS

Stage 5

MANTUS's Avatar

Wink Re: am descoperit o qestie si nu stiu pt ce e???

Quote:
Originally Posted by vali-tgm View Post
e ce a zis The Professor. daca apesi de 2 ori nu mai poti deschide nici din interior. sau daca lasi copil sau ceva in masina si sa nu deschida usa la vreun necunoscut sau ceva. la mine nu functioneaza sistemul ca la mine e pusa inchiderea pe telecomanda. dar cand mergea asa face.
mersi de sfaturi baieti.Mersi de raspunsuri
MANTUS is offline   Reply With Quote
Old 19-03-07, 16:12   #7
MANTUS

Stage 5

MANTUS's Avatar

Red face Re: am descoperit o qestie si nu stiu pt ce e???

Quote:
Originally Posted by vali-tgm View Post
am incercat si asa e! Nu mai se poate deschide usa din interior
Old 04-04-07, 17:28   #8
number1

Stage 3

number1's Avatar

chiar e alarma....daca aveti 2 fire care vin prinse de geamurile din spate..si scrie alarm...cand se aude al doilea sunet..se activeaza alarma..si functioneaza in cazul in care cineva sparge geamul..sau intra cumva in masina..ca sa o incercati..lasati geamu deschis..si activati alarma..butonul de la avarie va sta aprins 10 sec..si apoi va incepe sa se stinga si aprinda...inttrodu mana in masina..pe geam..si va incepe sa sune..cel putin..la mine asa face
number1 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-07, 14:01   #9
MANTUS

Stage 5

MANTUS's Avatar

Red face Re: am descoperit o qestie si nu stiu pt ce e???

Quote:
Originally Posted by number1 View Post
chiar e alarma....daca aveti 2 fire care vin prinse de geamurile din spate..si scrie alarm...cand se aude al doilea sunet..se activeaza alarma..si functioneaza in cazul in care cineva sparge geamul..sau intra cumva in masina..ca sa o incercati..lasati geamu deschis..si activati alarma..butonul de la avarie va sta aprins 10 sec..si apoi va incepe sa se stinga si aprinda...inttrodu mana in masina..pe geam..si va incepe sa sune..cel putin..la mine asa face
cre ca numai masinile care au alarma, dar mersi oricum de sfat. o sa incerc si eu, dade, dade
- Copyright 2026 4Tuning -