Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 11-03-11, 09:22   #1
ghiszmo

Stage 5

ghiszmo's Avatar

Default strans cablu frana de mana si altele!

salutari! in zilele ce urmeaza masina mea va trebui sa treaca de itp si mai am de strans cablul de la frana de mana!imi poate spune cineva la ce sa ma astept ce scule am nevoie etc!e prima oara cand fac asta!apoi daca tot umblu la ea si o pregatesc de itp si o tin pe dreapta vreau sa ii mai curat clapeta de acceleratie si motorasul de relanti!aceeasi problema ca la farana de mana! nu am mai facut si daca puteti sa-mi spuneti ce scule si unde ce si cum sa am pregatit!multumesc mult!daca aveti si poze ar fi super!
Old 14-03-11, 14:33   #2
ghiszmo

Stage 5

ghiszmo's Avatar

Default Re: strans cablu frana de mana si altele!

nimeni?
ghiszmo is offline   Reply With Quote
Old 21-03-11, 12:19   #3
Archanghel

Stage 5

Quote:
Originally Posted by ghiszmo View Post
nimeni?
Una - doua chei de 10
Archanghel is offline   Reply With Quote
Old 18-09-11, 13:43   #4
ksper

Stage 4

Salut. Noi trebuie sa ghicim pentru ce masina trebuie sa furnizam informatiile. Titlul tau este nesemnificativ, in descriere nu spui nimic despre masina ta(tip-motorizare-an). Date despre masina si cu siguranta o sa primesti raspunsurile corecte.
ksper is offline   Reply With Quote
Old 19-09-11, 14:03   #5
ghiszmo

Stage 5

ghiszmo's Avatar

multumesc mult pt intentia de a ma ajuta!am rezolvat acea problema era vorba de un opel astra f an 94 motor c18xe!multumesc mult!
Old 19-09-11, 17:37   #6
ksper

Stage 4

Salut. Daca ai rezolvat acele probleme, te rugam sa postezi aici exact cum ai facut(in mare). Cu siguranta nu esti singurul cu aceasta problema si ar fi bine de stiut si invatat pentru membrii care intampina aceeasi problema. Multumesc pentru intelegere.
ksper is offline   Reply With Quote
Old 19-09-11, 19:22   #7
ghiszmo

Stage 5

ghiszmo's Avatar

problema se rezolva destul de simplu! odata ce te-ai bagat sub masina intelegi despre ce este vorba ai nevoie de 2 chei de 10 cum a zis un coleg mai sus!lucalizezi cablul de frana de mana(cablu impletit de otel) care are la un moment dat pe el cam pe la jumatea masinii o chestie cu o piulita de 10 pe el!stiu ca nu am fost foarte clar in ceea ce am scris dar partea cea mai importanta este sa ajungi sub masina si sa localizezi cablul!apoi este simplu!
- Copyright 2026 4Tuning -