Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 18-02-11, 06:57   #1
giani42

Stage 1

giani42's Avatar

Question Folie protectie usa sub capitonaj

Salutare la toti !
Va rog pe cei care stiti sa ma lamureasca in legatura cu o problema la un opel astra F caravan. Vreau sa schimb la opelul meu folia care este lipita pe usa (nu in interiorul usii) chiar sub capitonaj. Dar habar nu am cum se numeste sau daca are cumva vreo denumire mai speciala. De asta nu stiu nici ce sa caut. Am tot cautat pe net denumirea: folie protectie interior usa sau folie insonorizanta usa. Nu am gasit nimic sa arate ca cea pe care o am acum pe usa, care este ca o folie de plastic mai groasa si transparenta(cred ca e cea originala).Va rog mult daca stiti sa ma ajutati. Si mai am o problema in bord la termometru.Nu stiu daca e stricat sau numai dereglat, caci in perioada asta de iarna, la inceput cand a fost primul ger, mi-a aratat bine temperatura. Dar apoi , cand era la fel de frig sau mai frig, a inceput sa-mi arate 50.0 ,60.0 si tot asa de atunci. Daca aveti idee ce ar putea fi va rog sa-mi spuneti. Va multumesc sperand la un raspuns de la careva.
Sanatate si numai bine la toti !
giani42 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-11, 19:30   #2
ksper

Stage 4

Default Re: Folie protectie usa sub capitonaj

Imi pare rau ca ti se raspunde atat de tarziu, dar poate mai are cineva probleme cu acestea. In ceea ce priveste folia aceea ,eu am folosit un sac menajer cu folie mai groasa si neagra taiat pe contur(folia mea se rupsese). Cat priveste afisajul tau de 50-60*C ai senzorul de temperatura exterioara defect, sau pini oxidati la mufa. Curata cu un spray WD40 si gata.
ksper is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -