Salutare!
Am de la cineva un ceas care merge la Vectra A/Calibra, este modelul din poza de mai jos, cu 2 ecrane separate care din cate am inteles afiseaza ora si temperatura.
Vreau sa-l montez pe o alta masina si nu am mufa - tata, care intra in ceas. Am cautat pe google si nu am gasit informatii cu privire la ordinea firelor.
Ar fi doua probleme, dar a doua nu e chiar grava, se poate si fara:
1)Care e ordinea conectorilor in mufa mama?
2)Presupun ca mufa - tata face parte din instalatia electrica a masinii, insa.... are cineva acest conector sau il poate obtine dintr-o instalatie care nu mai poate fi folosita?
Dupa cum spuneam, as putea face montajul si fara mufa, dar fara sa stiu ordinea conectorilor chiar nu am cum. Nu cunosc niciun electrician care sa masoare curentul pe vreo Vectra/Calibra, iar pe net nu gasesc nimic
Motivul pentru care vreau sa montez acest ceas pe o alta masina este simplu: culoarea iluminarii lui poate fi modificata foarte usor, iar ceasul in sine se incadreaza bine in spatiul pe care il am disponibil. Masina mea e dotata cu ceas, insa lumina acestuia nu poate fi modificata (sunt iluminate doar cifrele, iar fundalul ramane negru - e cu quartz parca).
Ar mai fi o intrebare: Ceasul are in interiorul lui tot ce-i trebuie pentru a functiona? Adica senzorul de temperatura este incorporat sau nu?
Multumesc anticipat, toate cele bune!