Masina mea e Astra G 1.8 benzina - Z18XE.
EXACT aceleasi simptome le am si eu. La parcarea masinii, cand urc o bordura si fortez putin masina si in acelasi timp mai iau si de volan stanga sau dreapta... apare acel zumzait...si simt o scurta vibratie in pedala de ambreiaj... Am postat si pe alte forumuri si nimeni nimic... nici un raspuns.
Sper sa le dam de cap. eu intentionez sa iau in masina un mecanic si sa ii arat cum se prezinta problema.

Si culmea... am si problema cu oscilatia turometrului la relanti. In special cand subturez motorul si are tendinta sa moara, si apoi calc ambreiajul, are o perioada de cateva secunde in care tot oscileaza.
O data, oprind la un semafor mi s-a turat intre 1000 si 2000 rpm pana cand s-a facut verde... iar cand am plecat de pe loc totul a revenit la normal. Pentru asta mi s-a spus sa incep cu curatarea corpului acceleratiei, apoi debitmetru, senzor turatie si daca nu filtre, bujii, diagnostic pe tester.
Daca rezolvi problemele (sau una dintre ele) te rog sa postezi aici in detaliu. se pare ca avem doua Opeluri bolnave de aceleasi lucruri.
Aici si
aici poti urmari topicurile deschise de mine.
Bafta!