In primul rand va salut pe totzi , sunt fresh pe acest forum si sper ca nu am postat aiurea .
Acuma ..
Am o dilema de zile mari .. ca tot romanu de rand cu un salar de salar .. stitzi voi .. din ala stramt prin buzunare .. nu stiu ce masina sa achizitzionez .. Golf 3 , Opel Astra , Daewoo Cielo .. nust .. aici am nevoie de interventzia cunoastintzelor voastre .. si poate poate un sfat sa nu ma trezesc ca dau cu capul de peretzi !
Sunt un posesor al unui Ford Sierra Berlina '91 1,8 TD servo total .. etc .. nu vreau sa intru in detali .. e masina mare , comoda , consum redus .. perfect pt familie . Vreau sa o vand fiindca caut una mai mica si sportiva ..
Precizez ca caut o masina pana sau aprox in
4000 de euro ( daca se poate 1,6 i Benzinara ) . Nu tare le am in ale mecanici !
Nu stiu ce masina merita din punct de vedere a-l estetici , tablariei , fiabilitatzi motorului si ce-l mai important ar fii a-l costurilor de intratzinere !!!
O sa ma intrebatzi de ce am postat la sectziunea Opel .. ei .. tind mai mult spre un Astra 92 - 95 .. nusht .. UN PIC DE AJUTOR PLS !!
Va Multzumesc !
Si Paste fericit sa avem cu totzii !!!