Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 30-09-09, 16:42   #1
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Bec portbagaj - Astra G

De cand am luat masina am observat ca nu ma lumina in portbagaj. Am zis ca nefiind foarte dotata probabil nu dispune de lumina in portbagaj de la natia ei, asa ca nu i-am mai acordat importanta acestui aspect. Azi m-am uitat mai atent si am vazut ca exista un iluminator, l-am desfacut si are bec inauntru. Am inlocuit becul, am umblat la sigurante si tot degeaba. Nu se aprinde. M-am uitat si la comutatorul de pe usa portbagajului si e in regula. Care sa fie problema? M-am gandit cu un pireten sa-i tragem un fir de la un + din protbagaj. De la stop de pozitie/far ar fi nasol pentru ca ar sta aprins prea mult si s-ar putea topi plasticul.
Chiar vreau sa-l fac pentru ca e nasol sa stea acolo degeaba si e foarte neplacut sa umbli noaptea in portbagajul deloc luminat.
Dati-mi sfaturi de ce as putea sa-i fac. Mentionez ca masina a fost luata de noua si din prima zi nu s-a aprins, deci care ar fi sansele sa fie ceva de pe traseul cablului?
22VIN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -