Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Zona tehnica Opel

Zona tehnica Opel Zona tehnica, secrete, tips&tricks Opel

Reply

Thread Tools
Old 03-09-09, 13:35   #1
Pretiosul

Stock

Pretiosul's Avatar

Post Probleme la mers OPEL ASTRA

Buna tuturor.Vreau cateva sfaturi cu privire la problema mea.Am un ASTRA G benzinar 1.6 16 v 103 CP tip motor XEP la care apare problema cu mersul sacadat in momentul cand tin acceleratia constanta(ex.la 30 km/ora intr-a doua,la 45 km/ora intr-a treia).Daca accelerez sau scot din viteza nu mai sacadeaza.Pana acum am schimbat bujiile,bobina de inductie,uleiul si filtrul de ulei deocamdata.Pe tester imi da erori legate de aprindere si una de genu: Senzor temperatura aer admisie.Mi se aprinde in bord uneori,nu tot timpul beculetul portocaliu cu motorul(in cartea service spune ca ar fi vorba despre esapament,ceva de genu).Pana acum am folosit la 2 plinuri de benzina si aditivi pt curatarea injectoatelor si am bagat benzina OMV CARERA 100.Momentan alimentez cu EFIX de la Rompetrol,dar tot persista problema asta.Cateva pareri va rog.
Pretiosul is offline   Reply With Quote
Old 06-09-09, 21:51   #2
DarkZoneV

Stock

Default Re: Probleme la mers OPEL ASTRA

Salut nu sunt un mecanic dar am un opel astra din 93 si am avut probleme cu sonda de gaze care are legatura cu catalizatorul, impreuna au legatura cu centralina motorului "calculatorul motorului" sonda era sparta si nu functiona bine nu isi facea arderea completa nu tragea motorul cum trebuie etc. Incearca sa vezi asta, se afla pe evacuare sub motor depinde de anul masini
DarkZoneV is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 11:56   #3
Sonny
Peugeot Driver

Stage 5

Sonny's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[4Rally]
Default Re: Probleme la mers OPEL ASTRA

Debitmetrul. Parerea mea.
Sonny is offline   Reply With Quote