Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 11-04-08, 16:56   #1
andriushk

Stock

Default Consum Mondeo 93

stiu ca acest site e cu baieti si masini buni respectiv bune....si mai presus de multe adeptii vitezei, demarajului,etc,etc.........dar nu mai pot masina mea un ford mondeo din 98 1,8 benzina,stie sa mearga repede,stie sa ia viteza relativ repede,si stie mai multe dar eu, eu ce fac ca nu mai pot consuma 12-13 in oras,si gata nu mai suport ....circul aproape numai in oras .am ajuns la capatul puterilor.cred ca multi mi-ar spune sa o dau sa o schimb cu alta cu motor mai mic sau diesel,,,,,dar masina merge deosebit de bine si e foarte comoda,usor de condus alea ,alea....ce as putea sa fac sa reduc cheltuielile cu carburantul ca nu mai poooooot....sunt ceva dispozitive pe piata ,cel putin asa am auzit care micsoreaza consuul de carburant.....ce stiti au vreun efect sau dau banii de pomana???????????????
andriushk is offline   Reply With Quote
Old 11-04-08, 20:22   #2
rhadoo_FST

Stage 3

rhadoo_FST's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
Default Re: ajuuuutooor

Quote:
Originally Posted by andriushk View Post
stiu ca acest site e cu baieti si masini buni respectiv bune....si mai presus de multe adeptii vitezei, demarajului,etc,etc.........dar nu mai pot masina mea un ford mondeo din 98 1,8 benzina,stie sa mearga repede,stie sa ia viteza relativ repede,si stie mai multe dar eu, eu ce fac ca nu mai pot consuma 12-13 in oras,si gata nu mai suport ....circul aproape numai in oras .am ajuns la capatul puterilor.cred ca multi mi-ar spune sa o dau sa o schimb cu alta cu motor mai mic sau diesel,,,,,dar masina merge deosebit de bine si e foarte comoda,usor de condus alea ,alea....ce as putea sa fac sa reduc cheltuielile cu carburantul ca nu mai poooooot....sunt ceva dispozitive pe piata ,cel putin asa am auzit care micsoreaza consuul de carburant.....ce stiti au vreun efect sau dau banii de pomana???????????????
pai ce sa zic....ia-ti alta..e deja depasita tehnologic..din 1998....
si tata se plange ca ii consuma mult oltcitu..da saracu are 20 ani...o sa il dea la casare...asa ca parerea mea e sa o schimbi.
rhadoo_FST is offline   Reply With Quote
Old 11-04-08, 21:39   #3
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]
Default Re: ajuuuutooor

Exista chip tuning pentru a reduce consumul cu 10-15 % intereseaza-te.
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 13-04-08, 13:20   #4
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]
Default Raspuns

In primul rand nu stiu unde sa incadrez acest thread !!!

Revenim: consumul care il ai in oras este oarecum "normal" datorita cilindreei - solutia e sa treci pe gaz (bleah .... dar asta e o solutie) sau vinzi masina si iti iei una cu motor mic daca o folosesti doar in oras ....
Chip-tuningul optimizeaza amestecul insa nu scade consumul in acest mod la un benzinar aspirat.
- Copyright 2026 4Tuning -