Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 29-01-13, 15:27   #1
virus_roby

Stage 1

Exclamation Sfat !

Salut !

In cateva saptamani voi avea suma de 3700 E pentru a imi achizitiona o masina.
Singura masina care imi place in banii astia este Ford Mondeo Mk3.
Am cautat peste tot si am gasit destul de multe de vanzare dar cam departe de Bucuresti cu exceptia a 3 bucati din care 2 sunt in Constanta si 1 la Craiova.
O sa le prezint pe toate si va rog sa imi spuneti : voi ce ati alege si de ce ?
Eu nu prea ma pricep la masinile astea noi...am un MB 190 din '86 cu nici o dotare...volan si pedale)

1)
Motor 2.0 L,130 CP,diesel,150k,AF 2006,neagra mat si cutie semiautomata.
Dotari :
jante aliaj, proiectoare ceata, geamuri colorate,ABS, controlul tractiunii, alarma, airbag-uri, imobilizator, antifurt, ESP, EDS,geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie, computer bord, interior velur, pilot automat, scaune incalzite, comenzi volan, parbriz incalzit la 4000 E negociabil.
2)
Motor 2.0 L,140 CP,diesel,168k,AF 2003,neagra si cutie manuala.
Dotari :
geamuri electrice fata si spate,8 airbag,magazie cu cd,scaun sofer reglabile inaltime electric,cui remorcare,folie omologata,cauciucuri de iarna si vara,pilot automat,SCHIMBAT RULMENT PLUS PLACA DE PRESIUNE,ABS,ESP,xenon,scaune incalzite,comenzi volan,oglinzi electrice la 3900 E.
3)Motor 2.0 L,130 CP,diesel,131k,AF 2003,neagra si cutie manuala.
Dotari:
jante aliaj,trapa,xenon, proiectoare ceata,geamuri colorate,ABS,alarma,airbag-uri, imobilizator,ESP,geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, sistem navigatie, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie, computer bord, interior velur, scaune incalzite, senzori ploaie, comenzi volan, incalzire auxiliara, senzori parcare, parbriz incalzit la 3150 E.

Toate preturile sunt usor negociabile.
Pe mine cel mai mult ma atrage masina nr.3 pt. ca are destule in comun cu celelalte,
Km mai putini si bineinteles e si mai ieftina dar imi e frica sa nu aiba ceva...oricum la oricare trebuie facuta verificare la service.
Toate motoarele sunt TDCi.
Timbrul de mediu este de 220 E pt. cele mai vechi si 330 E pt. cea mai noua.
Eu am 3700 E din care trebuie sa iau si masina,sa o bag si la tester si sa platesc si transportul pana la locatie.
As putea sa mai fac rost de inca 300 E max dar e destul de complicat si prefer sa nu.

Merci anticipat pentru raspunsuri !
virus_roby is offline   Reply With Quote
Old 29-01-13, 17:45   #2
capricosti

Stage 5

capricosti's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Sfat !

Quote:
Originally Posted by virus_roby View Post
Salut !

In cateva saptamani voi avea suma de 3700 E pentru a imi achizitiona o masina.
Singura masina care imi place in banii astia este Ford Mondeo Mk3.
...................
1)
Motor 2.0 L,130 CP,diesel,150k,AF 2006,.............. 4000 E negociabil.
2)
Motor 2.0 L,140 CP,diesel,168k,AF 2003,.................... 3900 E.
3)Motor 2.0 L,130 CP,diesel,131k,AF 2003,...........3150 E.

.............................
Toate motoarele sunt TDCi.
Timbrul de mediu este de 220 E pt. cele mai vechi si 330 E pt. cea mai noua.
.....................................

Merci anticipat pentru raspunsuri !
Ai grija ca valorile pt timbru de mediu sunt mult mai mari decat ai scris tu mai sus Cine ti-a spus cifrele astea ?

Pt Euro 3, la motor 2000 cmc timbru (probabil !!!) ar fi 1300-1700 euro pt alea din 2003, si peste 2200 euro pt aia mai noua...Daca este Euro 4 ar fi 750 euro Alea din 2003 sigur nu pot fi Euro 4

Asa ca vezi cum faci sa nu iei teapa cu taxele
capricosti is offline   Reply With Quote
Old 31-01-13, 12:20   #3
valentin16

Stage 5

valentin16's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Sfat !

asa cum spune si 'capricosti' timbrul de mediu la modelul 2003 sare de 2200 euro,la un calcul actual.
parerea mea este sa mai astepti pana la o definitivare a acestei legi....

iar ca parere,despre cele 3 modele enumerate mai sus,ma gandeam doar la nr. 3 si atat.
valentin16 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -