mi se aprinde un martor la bord si nu imi mai intra turbina...prima oara am crezur k ar fii injectoarele dar le-am skimbat de curand si cineva mi-a zis k ar putea fii ceva pe partea electrica...a mai patit cineva?
am fost kiar la 2 testere si cel bun mi-a aratat senzorul de temperatura si si senzorul de detonatie dp cilindrul unul adica primul injuector.....am luat senzorul si azi ar trebui sa ma duc cu ea sa vad ce rezolv am sa va tin la curent
skze de intarziere dar am fost putin okupat si nu am mai avut tp de masina
....in fine...am fost ku ea la 2 testere si imi aratau k am senzorul de la sonda de apa defect si senzorul de detonatie dp cilindrul1(injectorul 1)...am incercat sa le rescriu si degeaba.Azi am fost la reprezentanta ford unde mergeam de obicei si in 10 min mi-a dat diagnosticul:tre sa skimb duza(pastila)de la un injector...dar pana voi face rost de ea mi le-a rescris si masina merge deocamdata........cine stie de unde pot cumpara o duza?
Salut!!Si eu am un mondeo din 2004 si am patit la fel.A trebuie sa schimb 2 duze .Eu am fost intru-un service de injectie ,acolo mi-au zis ce are au cumparat ei piesele si le-au montat am dat app 900 lei.Bafta
mi se aprinde un martor la bord si nu imi mai intra turbina...prima oara am crezur k ar fii injectoarele dar le-am skimbat de curand si cineva mi-a zis k ar putea fii ceva pe partea electrica...a mai patit cineva?