Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-12-10, 00:18   #1
pLasTy

Stage 3

Default Ford mustang cobra

Salutare.As vrea sa-mi achizitionez un Ford mustang SVT cobra din germania
Are cineva acest model ?Cam cat consuma?Sunt bune de ceva la tuning la motor cat si la exterior?Se merita?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0243.jpg
Views:	77
Size:	230.3 KB
ID:	1793183   Click image for larger version

Name:	images.jpg
Views:	79
Size:	5.7 KB
ID:	1793184  

Last edited by pLasTy; 24-12-10 at 00:28.
pLasTy is offline  
Old 28-12-10, 19:46   #2
johnsonxxl

Stage 5

johnsonxxl's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Ford mustang cobra

pe bune acum..si eu vreau un evo IX sau un r32.. fara suparare sa sa o iei in nume de rau..mai intai sa vezi permisul luat apoi planuri de masini...bafta
johnsonxxl is offline  
Old 28-12-10, 19:49   #3
pLasTy

Stage 3

Quote:
Originally Posted by johnsonxxl View Post
pe bune acum..si eu vreau un evo IX sau un r32.. fara suparare sa sa o iei in nume de rau..mai intai sa vezi permisul luat apoi planuri de masini...bafta
permisul chiar daca nu-l vad la anul tot imi iau masina...si pot sa-mi iau si cobra daca vrea muschiu meu..ai inteles? daca am 17 ani nu inseamna ca nu pot sa-mi iau masina
pLasTy is offline  
Old 28-12-10, 20:03   #4
johnsonxxl

Stage 5

johnsonxxl's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by pLasTy View Post
permisul chiar daca nu-l vad la anul tot imi iau masina...si pot sa-mi iau si cobra daca vrea muschiu meu..ai inteles? daca am 17 ani nu inseamna ca nu pot sa-mi iau masina
in primul rand vezi cum vorbesti ca eu nu te-am jignit si nu te-am luat peste picior..ti-am zis cam acelasi lucru care ti l-au spus toti(stii tu foarte bine)...in al doilea rand poti sa iti iei si bugatti ca nu ma intereseaza...te ataci foarte repede si fara motive...
johnsonxxl is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -