Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 08-11-09, 11:06   #1
maxtortheone

Stock

maxtortheone's Avatar

Default Ford Sierra 3 usi

Salutare! Incerc sa-mi gasesc o prima masina si printre cele care mi-au atras atentia se numara si Ford Sierra, mai exact varianta asta de caroserie

Ceea ce ma intereseaza este modelul cu motorul de 2 litri dar si sa aflu mai multe despre aceasta masina, fiabilitatea ei, etc.
maxtortheone is offline   Reply With Quote
Old 10-11-09, 22:48   #2
team namo

Stage 3

team namo's Avatar

Default Re: Ford Sierra 3 usi

salut, cauta una cu motor cat mai mic pentru asigurare/impozit ieftin si pune un motor mare dupa aia, v-a fi mult mai distractiv...
team namo is offline   Reply With Quote
Old 12-11-09, 21:00   #3
bil1706

Stage 5

bil1706's Avatar

Un sedan nu te intereseaza https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ra/page-3.html
bil1706 is offline   Reply With Quote
Old 18-01-10, 15:42   #4
ionut daniel

Stage 5

Am avut in trecut o masina ca cea din poze sipot sa spun ca mi-a mancat sufletul.. Am bagat o caruta de bani in ea si nu a meritat efortul. Problema principala era motorul de generatie prea veche, gurmand si cu performante destul de mici, rotile fata care se "cracaneaza" in timp, rugina, dar si multe alte probleme ce apar de unde nu iti imaginezi. Nu recomand. Varianta mai noua, sedan e cu mult peste, in general nu recomand motoarele de generatie f. veche, ci cele dohc benzina pentru performante si cele 1.8 td. pentru consum .
ionut daniel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -