Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 23-02-12, 22:08   #1
BBK.

Stage 3

BBK.'s Avatar

Member of:
[Opel]
Default Ford Fiesta Transformare din VAN in NORMAL

Salut tuturor, vreau sa cumpar un Ford Fiesta VAN sigur, nu-mi place ca este VAN dar vreau sa il modific sa ii pun bancheta, geamuri etc. sa il fac normal(4/5 locuri). Ceea ce ma intereseaza pe mine este ca la Polite trebuie declarat? in acte scrie 2 locuri ce trebuie sa fac?!Trebuie la Politie sau la RAR?, trebuie sa stiu SIGUR! Va rog am nevoie de ajutor! Multumesc!
BBK. is offline   Reply With Quote
Old 24-02-12, 07:21   #2
capricosti

Stage 5

capricosti's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Ford Fiesta Transformare din VAN in NORMAL

Trebuie sa mergi mai intai la RAR pe urma la Politie.
Pt astfel de schimbari s-ar putea sa fie nevoie sa obtii omologare individuala si asta costa destul de mult.

Cel mai bine ar fi sa mergi la RAR si sa ceri informatii direct de la ei.
capricosti is offline   Reply With Quote
Old 24-02-12, 08:29   #3
BBK.

Stage 3

BBK.'s Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Ford Fiesta Transformare din VAN in NORMAL

Am auzit ca vor fi niste costuri destul de mari, vreau sa achizitionez masina din Spania iar modificarile sa le fac tot acolo si nu stiu unde trebuie omologata in Spania sau in Romania dar am inteles ca acolo ar costa destul de mult si de aceea m-am gandit mai intai sa intreb aici pentru inceput sa pot obtine ceva informatii pentru a putea intreba mai departe daca ar putea fi cineva care mi-ar putea oferii mai multe informatii chiar si niste preturi...as fi sincer recunoscator.
BBK. is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -