| Zona tehnica Ford Zona tehnica, secrete, tips&tricks Ford |
07-03-08, 01:09
|
|
Stock
|
probleme cu navigatia
salut! am o problema cu navigatia ...imi cere codul de deblocare si...nu il stiu si nu il gasesc nicaieri. daca stie cineva cum pot sa il aflu... modelul este blaupunkt cu touchscreen pe un ford mondeo 2003. as dori un raspuns concret, multumesc !
|
|
|
07-03-08, 11:37
|
|
Stage 1
|
Re: probleme cu navigatia
Salut.
Pune o poza cu navigatia. Ai mare grija si nu o BLOCA. Nu cumva e Denso
cu touchscreen? Ecran albastru?
Astept.
PS
Stiu pe cineva care poate sa o citeasca si sa-ti zica ce pin ai daca nu e blocata.
|
|
|
09-03-08, 17:09
|
|
Stock
|
spqrliv asta seara ii fac poze si ti le dau! nu stiu exact de care este (nu prea ma pricep la asa ceva) iti dau si seriile tot dupa ea ....
mai bine baga id ul meu sa vb acolo mihay_4girls
mc frumos !
|
|
|
10-03-08, 12:54
|
|
Stage 1
|
Salut,
vezi daca sunt astea:
http://solesz.extra.hu/index.htm
Daca o blochezi e problema nici la Ford nu o pot face. Totusi ei o pot citi sa-ti spuna pinul. Nu stiu cat costa.
PS
Mergi la Ford C..... M.....
O zi buna.
|
|
|
10-03-08, 20:18
|
|
Stock
|
da exact asa este si merg meniurile cum zice acolo dar nu pot asculta muzica, radio etc...nu imi da codul de deblocare acolo(astea mi le au dat si mie la o reprezentanta FORD)...off... imi poti spune o adresa exacta si cum se numeste exact , poate in "privat mesage" te rog frumos ! si iti multumesc pt ajutorul de pana acum !
|
|
|
11-03-08, 01:51
|
|
Stage 1
|
Salut,
ce ti-au zis, ca e blocata? Daca e blocata nu stiu ce sa-ti zic. Si eu am aceeasi problema.Am dat navigatia la cineva sa o deblocheze si astept de 3 zile.
Spre exemplu codul meu este 9600 dar nu vrea sa-l ia pt ca e blocata. Bag cod dupa cod (asta a fost prostia mea) si nu merge.
|
|
|
11-03-08, 14:15
|
|
Stock
|
salut ! nu, nu mi au spus ca este blocata dar...pur si simplu habar nu au pe ce lume traiesc si ei dar sa mai imi deblocheze navigatia...... in fine ! mie imi zice "Enter Pin Code" ceva de genu...sa imi zici si mie daca rezolvi ceva cu ea ! ti as fi recunoscator !
PS
lasa mi si mie adresa unde ai fost tu C....M.... ?
o zi buna
|
|
|
11-03-08, 19:52
|
|
Stage 1
|
Salut
Popesti Leordeni, Ford C..... M.....
Fara publicitate. 
Ma doare capul.
Daca ceva iti zic. Astept si eu de la tine raspuns daca ai facut ceva. Pe mine ma anunta poimaine prietenul ala al meu daca mi-o deblocheaza si-ti zic.
O seara placuta.
|
|
|
12-03-08, 00:06
|
|
Stock
|
Salut ! O sa ma duc sa mi fac acolo o programare... deja mie numai mi se aprinde deloc .....sper sa nu fie nimic grav. Innebunesc! cat pot sa umblu pentru un pin... dar nici nu prea ma indur sa dau 3000 de euro pe una noua...O sa iti zic daca gasesc ceva...
PS
tu ai cd ul cu soft pt ea sau cd ul de navigatie ?
thk and have a nice day
|
|
|
12-03-08, 07:53
|
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Salut baieti ma scuzati ca ma bag in topicul vostru, incercati la vreun baiat care decodeaza telefoane  Astia sunt foarte dotati in materie de soft si poate o sa va ajute. Bafta!
12-03-08, 16:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
Din nefericire se vor uita la ele ca pisica in calendar deoarece nu au nici generatoare de cod pentru ele , nici mufe (plus cabluri) ..... asadar nu cred ca ei pot face treaba asta.
romeoo - nu merita sa o mai iei noua, mai bine dai cel mult 1000euro si iei una aftermarket (sunt o gramada pe piata si cu soft de navigatie)

|
|
|
12-03-08, 16:22
|
|
Stage 1
|
Salut la toata lumea!
Mersi Kedy, cam asta am facut, baiatul decodeaza sisteme audio, video, cd, dvd salon etc.
Am sa pun aici DVD-ul meu de navigatie Denso pt cei care au nevoie in special pt "romeoo".
Romeoo sa citesti cu atentie fisierul info si sa vezi pozele daca intr-adevar navigatia ta este aceeasi.
Scuze dar celelalte arhive nu am putut sa le "urc" aici pt ca se blocheaza la un moment dat calculatorul meu.
Ziceti-mi unde sa le pun. Sunt rar pana la 7,3 Mo.
O zi buna.
|
|
|
13-03-08, 00:12
|
|
Stock
|
salut baieti ! spqrliv iti multumesc pentru tot !!! si astept sa imi zici si mie un raspuns daca rezolvi ceva. NWZeu zi mi tu o "piata" de unde sa gasesc pana in 1000 de euro .
sa aveti o zi placuta, ciao
|
|
|
13-03-08, 01:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
gasesti insa nu e firma mare, un audiovox, pyle se gasesc, insa pentru Kenwood, Blaupunkt etc .... pretul sare la aprox 50 de mil ROL, oricum .... mult sub 3000euro, nu iti pot pune linkuri aici insa da un search pe google sau da-mi un mesaj privat ....
|
|
|
|
|