Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 12-01-09, 00:43   #1
yuly-01

Stock

Default Achizitionare Golf I

buna. vreau sa spun ca am pierdut toata ziua uitandu-ma la sectiunea VW, m-a prins flama. cred ca o sa-mi achizitionez un golf I. ))
as avea cateva intrebari, ca si incepator pe aici:
1.cat mai ajunge un golf I inmatriculat in romania, functional si cu actele la zi, fara nici o modificare de tuning;
2.daca iau unu de afara, cam cat ma ajunge inmatricularea cu noile schimbari de taxe?
...in consecinta care din variante e mai avantajoasa, romania sau exteriorul?
apropo imi place golf I, dar si golf II e pe aproape.

Last edited by yuly-01; 12-01-09 at 00:48.
yuly-01 is offline   Reply With Quote
Old 16-01-09, 19:54   #2
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]
Default Re: Achizitionare Golf I

depinde ce motor vrei pe masina si in ce stare
in ro un golf I se vinde intre 500-3000 euro , pretul pentru cabriolete insa poate sa depaseasca 4 mii

afara , golfurile I sunt privite cu mai mult respect si preturile variaza intre 1-2-3-5 mii euro pt o masina aranjata (si mecanic si optic).

parerea mea .. cauta una din RO care e gata facuta cat de cat si mecanic buna .. sa iti faca placere sa o conduci si sa nu inghita o groaza de bani ..

si pe urma pe parcurs .. o sa iti vina idei .

recomand un GTi 1.8, 8 v

Fresh Touring Origination
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 16-01-09, 21:23   #3
yuly-01

Stock

ok, merci de sfat. chiar am fost pe la R.A.R sa vad cum sta treaba cu masinile de epoca, si e ok. o sa caut unu cu itp valabil, in jur de 1000 de euroi. si vad ce fac cu el o sa va tin la curent.
yuly-01 is offline   Reply With Quote
Old 18-02-09, 22:48   #4
lughy2008

Stage 2

Quote:
Originally Posted by yuly-01 View Post
ok, merci de sfat. chiar am fost pe la R.A.R sa vad cum sta treaba cu masinile de epoca, si e ok. o sa caut unu cu itp valabil, in jur de 1000 de euroi. si vad ce fac cu el o sa va tin la curent.

sal eu am un vw polo de vanzare din 87...are gaz omologat...poti intra pe id meu sa vb daca e lughy_hk si iti arat si poze.salut
lughy2008 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -