Salutare.
As avea si eu nevoie de ajutorul vostru in legatura cu achizitionarea unui mk3.
Masina este din 1994, 173.000 km, alb, tablaraie foarte buna din ce am vazut eu in seara asta, interior
impecabil, motor 1.4, din cate am vazut are si gpl dar nu prea ma pasioneaza. ca si probleme pe care le-am vazut si a zis si vanzatorul ca le repara ar fi stopul spate care urmeaza sa fie rezolvat, far dreapta fata care se schimba, capac oglinda dreapta, la fel, se schimba si o garnitura la motor ( nu am inteles exact care si unde, nimic grav in principiu ) care la fel se va schimba ( pe banii vanzatorului evident ).
Masina este 2000 de euro cu tot cu acte bulgaria. Dupa ochiu meu asa de necunoscator avizat masina arata si suna bine. Nu am apucat inca sa ma plimb cu ea.
Intrebarile ar fi urmatoarele: cam la ce sa ma uit la masina pe lumina, defecte comune ( sau nu )? ; cam cat m-ar duce intretinerea la o/un asa masina/motor?; sa inteleg ca imi pot pune eu instalatie de AC/Clima si geamuri electrice? vreo idee unde as putea sa merg cu masina, service, mecanic sa verific daca e ok din pdv tehnic? si evident, intrebarea esentiala, merita banii daca e ok ?
sper sa ma poata ajuta cineva. multumesc.