Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 10-12-07, 19:13   #1
Zuky

Stage 5

Zuky's Avatar

Default Volkswagen Golf V

Salutari tuturor....as dori sa achizitionez un Golf 5 1.6 din Germania....din 2005-2006 dar cineva mi-a spus cum ca intretinerea unui VW este destul de scump..persoana respectiva nu mi-a putut oferi preturi exacte asa ca v-as ruga pe voi sa va dati cu parerea despre costurile de intretinere ale unui VW in comparatie cu alte masini (Opel, Peugeot etc.)....dacaa mai exista un topic asemanator rog un moderator sa il inchida pe acesta...va multumesc
Zuky is offline   Reply With Quote
Old 12-12-07, 20:38   #2
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]
Default Re: Volkswagen Golf V

orice masina are costuri de intretinere si de multe ori acestea sunt subestimate
in cazul masinilor mai noi ,pot fii minime, insa nu trebuie omise service-urile periodice care, in multe cazuri, reprezentanta le face in cu profesionalism in detrimentul mecanicului din spatele blocului (bine inteles la un pret mai mare insa).

totul depinde de cat iti permiti sa cheltui cu masina si , dupa parerea mea si a mai multora , VW nu este o masina sensibila sau pretentioasa .
am avut un golf din 93 caruia timp de 1 an de zile si cateva zeci de mii de km nu i-am dat decat benzina, un bec de pozitie si i-am facut service-urile la timp .

Noroc

Fresh Touring Origination
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 19-01-08, 19:01   #3
lggoa

Stock

am si eu un golf 5 din 2006,nu mi se pare scump la intretinere
30roni un filtru
lggoa is offline   Reply With Quote
Old 24-02-08, 18:06   #4
TYNU_

Stock

TYNU_'s Avatar

Intretinerea nu este o problema si motorul este foarte bun ,1.6 merge destul de bine pe masina ,si cred ca 115 cai e ok ,asa ca poti sta linistit
TYNU_ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -