Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 26-01-08, 15:32   #1
bogmotorsport
VW Driver

Stage 5

bogmotorsport's Avatar

Member of:
[VW]
Default pareri volkswagen vento

vreau sa aud si eu pareri despre vw vento in special de la cei ce conduc o astfel de masina!cum se comporta masinuta,este mai fiabila decat un golf 3?motorul din cate stiu eu este acelasi dar nu inteleg un lucru...ma uitam si in germania si nu prea gasesti vento de vanzare...500-1000masini pe cand golful 3 se gaseste grupa mare!a fost limitat vento-ul sau pur si simplu sunt atat de fiabile incat nu le vinde lumea?nu gasesc o explicatie de ce golfurile 3 sunt o gramada si vento nu
bogmotorsport is offline   Reply With Quote
Old 28-01-08, 14:25   #2
paul_ral

Stage 5

paul_ral's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: pareri volkswagen vento

Este la fel de fiabila ca si G3. Eu o am de 3 ani si in acest timp mi-au cazut un ap de planetara si rulmentii spate. Cu 200 ron am rezolvat problema. Vnto vine sa acopere un segment de piata intre G3 (pentru tineri, familii fara copii sau max.1, cu preturi mici) si Passat(clasa superioara, mai scump, mai spatios). Gama de motoare este variata, dar se simte cel mai bine cu motoarele de 2.0 si 2.8. Ca preturi pe second sunt putin mai scumpe si sunt intradevar mai rare pe la noi. Eu cred ca cei care vor o masina mai mare vor alege Passatul, desi ca portbagaj sunt cam pe acolo.
paul_ral is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -