Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 22-06-07, 19:39   #1
pedros

Stage 3

pedros's Avatar

Exclamation folii auto,viniluri sau vopsea ?????

decat sa vopsesc masina ,ma gandeam sa ii pun folie sau un vinil gigant cat toata masina,dar nu stiu preturile nici la folii si nici la viniluri....asta ca sa vad daca ii mai eftin sau mai scump decat vopsitul. totusi dupa ce ai vopsit masina .......asa ramane ( nu mai exista cale de intoarcere ) .ma poate ajuta cereva cu informatii referitoare la folii sau viniluri ptr auto ????? mersi !
pedros is offline   Reply With Quote
Old 23-06-07, 03:52   #2
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]
Default Re: folii auto,viniluri sau vopsea ?????

nu iti da voie RAR sa infoliezi mai mult de X la suta din masina
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 26-11-07, 21:59   #3
Ventureshield

Stage 1

Ventureshield's Avatar

Smile Re: folii auto,viniluri sau vopsea ?????

Quote:
Originally Posted by pedros View Post
decat sa vopsesc masina ,ma gandeam sa ii pun folie sau un vinil gigant cat toata masina,dar nu stiu preturile nici la folii si nici la viniluri....asta ca sa vad daca ii mai eftin sau mai scump decat vopsitul. totusi dupa ce ai vopsit masina .......asa ramane ( nu mai exista cale de intoarcere ) .ma poate ajuta cereva cu informatii referitoare la folii sau viniluri ptr auto ????? mersi !

Salut Pedros

Noi comercializam folie de protectie transparenta marca VentureShield fabricat in SUA.
Daca doresti mai multe informatii te rog sa ne contactezi la tel 0744-847.874 sau un mail la [email protected]
Ventureshield is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -