Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 03-09-07, 15:38   #16
attila

Stage 3

attila's Avatar

Default Re: Ajutor!!!! Dupa 130 km/h nu mai trage

o gramada de masini au probelma asta,azi am fost la RAR si vin unu cu un passat la mine si ma intreaba dk nu stiu ce ar putea avea masina lui ca nu merge mai mult de 120 si crede ca are probleme cu turbina.Deci multi au problema asta...
attila is offline   Reply With Quote
Old 04-09-07, 19:55   #17
LASERLOCK

Stage 2

LASERLOCK's Avatar

astazi m-am edificat .....le-am luat prin eliminare ....turbina se gripeaza in interior la viteza de 140 km/h .....apropo daca mergi la un service si pui masina pe tester nu o sa-ti dea eroare niciunde (testat)
Acum intrebarea mea e alta :
Cunoasteti pe cineva care repara , curata turbine ???
LASERLOCK is offline   Reply With Quote
Old 05-09-07, 18:09   #18
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

la mine in oras e cineva! si se pricepe
dolb is offline   Reply With Quote
Old 15-11-07, 01:14   #19
mbighi

Stage 1

intr-adevar prb pe care o ai tu am patit'o si eu de cateva ori cand am luat masina, explicatia este: s-a mers cu masina subturat, turbina este cu geometrie variabila si are un "rulment" care se gripeaza la un moment dat" asta pentru ca s-a mers mult cu masina pana in 2000rpm.(asta nu imi facea de fiecare data.).(consum mic-> pagube mari). Pe tester nu da nici o eroare. Situatia s-a remediat total dupa 3000km) prin simplul fapt ca primeste 3500+ ture in fiecare treapta... Incearca ...merita
mbighi is offline   Reply With Quote
Old 23-11-07, 00:16   #20
[email protected]

Stage 5

f@n3.18's Avatar

da sa stii ca si la mine face cam acelas lucru eu am un polo din 2004 si pe la 120-130.Si mia spus si mecanicu ca sa depus in turbina calamina sau ceva de genu asta si sa schimb pe la 2500 rpm .
f@n3.18 is offline   Reply With Quote
Old 17-12-07, 11:49   #21
Ursake

Stage 3

Ursake's Avatar

Poate sa fie si debitmetru ca asa pateam eu aveam o problema si imi strica debitmetru. Nu mergea mai tare de 130 si era lesinata dupa ce am schimbat turbina.
Ursake is offline   Reply With Quote
Old 17-12-07, 12:17   #22
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

salut

un coleg de-al meu si-a luat in august un ford mondeo din germania, aproape nou. in noiembrie am fost pana in ungaria, si desi pana atunci nu avusese absolut nici o problema, pe autostrada... la fel, in jur de 120-130 la ora, dadea in nas...
la fel a fost si el sa il scaneze, nu a dat nici o eroare, nimic.

nu stiu de unde cumperi tu motorina, dar prietenul meu cumpara de la unu, mai ieftin... s-a dovedit in final ca motorina continea multa parafina, si astfel, tot profitul scos in jumatate de an, prin motorina ieftina, s-a dus

injectoarele, cumparate de dincolo au ajuns la 1600 de euro. aici erau si mai scumpe. dupa ce s-au montat injectoarele, a fost nevoie si de alta pompa, asa ca suma de 1600 a crescut, dar nu l-am mai intrebat cat.. e destul de demoralizat tipul, a ramas fara bani chiar acum, in perioada asta...

sper sa nu ai aceleasi belele si tu....

stima,
cata
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 11-01-08, 03:15   #23
mad_bogdan

Stock

care aveti probleme din acestea uitativa la furtunele te alimentare sa nu fie puse invers ! turu pe retur si invers !! sunt 2 furtune alb si albastru parca ! bafta !
mad_bogdan is offline   Reply With Quote
Old 14-01-08, 22:19   #24
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

un amic cu 607 a avut aceeasi problema de vreo 4x. la el era de la injectoare. ultima data ajunsese sa mearga de statea raba in spatele lui. si de fiecare data a fost reparata in serice. deci si chestia cu injectoarele zic ca e de luat in calcul
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 18-01-08, 22:06   #25
axy_

Stage 2

axy_'s Avatar

Member of:
[VW]

Debitmetru schimba-l,daca nu turba
axy_ is offline   Reply With Quote
Old 08-02-11, 03:40   #26
Termegan

Stock

aceeasi problema o am si eu si m-i s-a spus la service k problema e de la furtunasele de vacum care ia pe undeva aer fals...
Termegan is offline   Reply With Quote
Old 06-04-11, 10:53   #27
REPTYLE
4Tuning International Member

Stage 5

REPTYLE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Termegan View Post
aceeasi problema o am si eu si m-i s-a spus la service k problema e de la furtunasele de vacum care ia pe undeva aer fals...
asa am patit si eu tot la 1.9 tdi ,aveam un furtunas de la vacum rupt si tragea aer fals
REPTYLE is offline   Reply With Quote
Old 08-04-11, 19:35   #28
danutzcag
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[2 Roti]

PROBLEMA ASTA O AM SI EU....inainte nu tragea deloc...era bine daca prindeam 120...nu avea demaraj...i-am schimbat debitmetrul si merge de rupe ....are demaraj dar la 120 130 ingheata...
danutzcag is offline   Reply With Quote
Old 20-04-11, 22:24   #29
MS-09-CFF
VW Driver

Stage 2

Member of:
[VW]

fratilor...problema p care o aveti ii in general de l turbo...si nu s blocheaza rulmenti sau mai stiu io c....s depune calamina p comanda d turbo si d aia nu ii mai poate comanda fluxu d aer si s blocheaza(da in bot)....s poate s fie si d l vreun furtun d vacum....d debitmetru v legati ultima data pt k ii cel mai scump.in cazul turbo-ului s poate curata dar numai dak nu are joc axial l turbine caz in care nu s garanteaza k nu o ia p ulei dupa c s curata.dak nu are joc axial s curata turbo si merge brici.dak mergetzi l un service in care stiu s interpreteze valorile date p tester in timpu probei aia tre s stie dak ii turbo,vacum sau debitmetru.si l curatat turbo putine service-uri baga.bafta
MS-09-CFF is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -