Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 25-04-13, 22:04   #1
mnd4tng

Stock

mnd4tng's Avatar

Question Cateva Intrebari Golf III - Putin Ajutor !

Salut ! In una din urmatoarele luni as vrea sa imi achizitionez un Golf 3 si as vrea ori 1.8 benzina , ori 1.9 TDI , acum sunt curios la ce consum sa ma astept (mai ales ca sunt obisnuit sa calc acceleratia) , ce sa ma astept sa imi cada , ce an ar fii mai bun ? etc .
mnd4tng is offline   Reply With Quote
Old 26-04-13, 08:30   #2
cotto
VW Driver

Stage 5

cotto's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Cateva Intrebari Golf III - Putin Ajutor !

Quote:
Originally Posted by mnd4tng View Post
Salut ! In una din urmatoarele luni as vrea sa imi achizitionez un Golf 3 si as vrea ori 1.8 benzina , ori 1.9 TDI , acum sunt curios la ce consum sa ma astept (mai ales ca sunt obisnuit sa calc acceleratia) , ce sa ma astept sa imi cada , ce an ar fii mai bun ? etc .
Mergi pe diesel daca vrei consum si putere acceptabila cauta 1.9 tdi afn 110 cai, daca vrei benzina ia-ti 2.0 8v, este accesibil la raport consum/putere.

Nu ai de unde sa stii ce o sa cada la o masina, o poti lua acum si peste 2 ore sa cada orice, desi i-ai facut nspe mii de teste, iar ca an cauta 96-97, cauta sa ai un AC sau clima, geamuri electrice, adica sa fie cu ceva dotari. Succes.
Old 26-04-13, 12:14   #3
mnd4tng

Stock

mnd4tng's Avatar

bine inteles ca vreau si ceva dotari la el , se pot face anumite reglaje pentru consum ?
mnd4tng is offline   Reply With Quote
Old 27-04-13, 18:52   #4
cotto
VW Driver

Stage 5

cotto's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by mnd4tng View Post
bine inteles ca vreau si ceva dotari la el , se pot face anumite reglaje pentru consum ?
Nu cred ca exista reglaje pentru consum.
cotto is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -