Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 16-09-12, 14:50   #1
rumira

Stock

Default Golf 5 1.6 sau 1.6 FSI

Salut doresc sa imi achizitonez un golf 5 pe benzina motorizare 1.6
Problema care este ca nu stiu pe care sa le aleg din cele doua motorizari FSI are ceva cai in plus cea ce cred ca este mia bine si are o cutie de viteze cu 6 rapoarte ce ce il face sa consume mai putin in afara distributie pe lant dar am inteles din cateva postari pe unele forumuri ca este fffff pretentios cu benzina cum ar fi ca este recomandat sa bagi numai 98 si ca unii ar fi avut probleme cu fiabilitatea
Cel de 1.6 102cp am inteles ca este un motor fff fiabil nu este pretentios la benzina dar ca ar fi cam puturos tinand cont ca masia are 1400kg si ca ar avea in consum mai mare in afara orasului
I concluzie nu stiu ce sa aleg va rog daca ma puteti ajuta cu ceva recomandari despre cele doua motoare cum ar fi
-CONSUM URBAN EXTRAURBAN
-FIABILITATE
-PRET REVIZII
-PROBLEME INTALNITE
rumira is offline   Reply With Quote
Old 06-01-13, 13:46   #2
Gelutzu29

Stage 1

Default Re: Golf 5 1.6 sau 1.6 FSI

Hai sa-ti raspund eu in calitate de posesor al unui golf v 1.6 fsi de care sunt foarte multumit.Am facut cu el peste 30000 km si nu am avut nici cea mai mica problema de fiabilitate.Intr-adevar cutia cu 6 rapoarte e foarte utila cand mergi la drum lung, optimizand consumul.Masina are rezerve de putere si intr-a sasea astfel ca nu trebuie sa-ti faci probleme.Consumul mediu, mai mult plimbata prin oras nu sare de 7% iar vizavi de benzina eu am pus si de 95 dar si de 98 sau 99 fara sa am probleme.Se simte o oarecare putere mai mare la carburantul superior dar cred ca nu e bai daca pui si de cateva ori pe luna benzina de 95.La mine a fost dragoste la prima vedere, masina din 2005 fiind adusa din germania cu 130000 km reali la 3 ani de folosinta !! masina fiind cu 90 % din dotari(xenon, trapa, senzori ploaie, lumini,comenzi volan, tempomat, navigatie, incalzire scaune, 10 airbaguri, jante 17', dublu clima, etc, etc).In concluzie e o masina foarte buna care tine cu casa
Gelutzu29 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-13, 14:13   #3
marius1984

Stage 4

Default Re: Golf 5 1.6 sau 1.6 FSI

salut...am un var ce avea golf de 1.6 fsi,parca 110 cp...computerul de bord ii afisa un consum mediu de 6.2 %...el a fost foarte multumit de masina...eu am condus-o de vreo doua ori dar si pe mine ,posesor de 1.9tdi, m-a impresionat...avea sprint foarte bun si mergea foarte bine...
marius1984 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -