Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 04-07-12, 23:13   #1
s0rinell

Stage 5

s0rinell's Avatar

Default Ajutor!! Problema electrica Vw Passat 1.9 TDI 131 cp - an 2001

Am achizitionat azi un passat din 2001 1.9 tdi 131 cai si am constatat ca toate luminile din interior (plafoniera, torpedo, luminile din usi) palpaie - se sting si se aprind - la fel ca cele de la semnalizari atunci cand sunt aprinse (ca sa fac o comparatie). De fapt, atunci cand ar trebui sa stea aprinse, se sting si se aprind. Nu au nicio legatura cu semnalizarea, tin sa mentionez, ca sa aiba vreun scurt sau sa fie ceva legat la semnalizare. Are vreun releu pe undeva care nu mai lucreaza cum trebuie, a mai intalnit cineva aceasta problema?

Ca idee, am vazut ca are niste mufe scoase de la usa soferului de la centralina probabil, deoarece nu ii functioneaza inchiderea centralizata si nu se deschide niciun geam-nu am avut timp sa o verific in detaliu-ma gandesc ca nu are legatura cu asta.. Astept raspuns, multumesc anticipat
s0rinell is offline   Reply With Quote
Old 06-07-12, 19:05   #2
s0rinell

Stage 5

s0rinell's Avatar

Default Re: Ajutor!! Problema electrica Vw Passat 1.9 TDI 131 cp - an 2001

Am desfacut azi in graba fata de usa de la sofer, i-am pus toate mufele la loc, iar palpaitul becurilor a incetat. Problema e ca nu-mi mai functiona climatronicul decat pe ventilator, nu si pe aer conditionat, si nici luminile la comanda nu se mai aprindeau. Am scos doar mufa de la macaraua de la geam si si-a revenit clima, dar a inceput iar palpaitul, ca si cum ar fi legate la un releu care tacane.

Toate geamurile ii merg, in afara de cel de la sofer, dar se deschid pe reprize, cativa cm, apoi se opresc, si tot asa se si ridica, parca ar fi legate la tacanitul unui releu. Comanda de pe usa soferului nu merge, nici macar nu i se aprinde vreun buton, geamurile ii merg din butoanele de pe usi - putin probabil sa fie arsa. Nici oglinzile electrice nu ii functioneaza, tot din cauza comenzii. Difuzorul se aude, becul din usa, care lumineaza jos cand este deschisa i se aprinde, dar si acela tot palapind

Am desfacut si fata de usa din dreapta, ca mai aveam un motoras de la geam mai demult, dar era pt stanga, si atunci cand i-am conectat mufa si l-am deschis, mergea normal, fara intreruperi. Am verificat sigurantele, toate sunt in regula. Am desfacut plasticul de sub volan ca sa ma uit la relee si am constatat ca unul din ele lipseste - am atasat si o poza cu el.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imagine(397).jpg
Views:	230
Size:	448.2 KB
ID:	2488349  
s0rinell is offline   Reply With Quote
Old 08-07-12, 21:23   #3
s0rinell

Stage 5

s0rinell's Avatar

Default Re: Ajutor!! Problema electrica Vw Passat 1.9 TDI 131 cp - an 2001