Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 05-12-06, 10:48   #1
remusthag

Stage 2

remusthag's Avatar

Cool GOLF III (1,4) vs. PASSAT B3 1,6TD

Salut tuturor posesorilor de VW!!!
Va rog sa-mi spune-ti parerea voastra despre schimbul unui golf 3, 1995, cu motor de 1400, cu 3 usi, tunat destul de frumos, cu un Passat 1,6 TD Variant din 92.Cu golful am unele mici probleme, discul de ambreiaj aluneca la turatii mari (ulei sau uzura discului), zdruncina ingrozitor prin gropi, cred ca din motiv ca am telescoape sport.Passatul arata bine, motorul merge frumos, si este "chel" ca si golful meu, adica nu are AC, geamuri electr.,airbag...Nu stiu ce sa fac, sunt in mare dilema, de aceea astept si parerile voastre.
(Golful din poza este al meu, Passatul e de pe net, ales doar ptr poza.)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCN2675_2.jpg
Views:	104
Size:	299.4 KB
ID:	184839   Click image for larger version

Name:	passat-white-wagon.jpg
Views:	96
Size:	60.4 KB
ID:	184840  
remusthag is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 07:32   #2
remusthag

Stage 2

remusthag's Avatar

Default Re: GOLF III (1,4) vs. PASSAT B3 1,6TD

Am vazut Passatul, era deja pocnit de rugina, si arata obosit rau, vopsit recent...Si mai presus de toate, e foarte zgomotos.Turbo nu scoate nici un sunet, desi nu stiu daca trebuie neaparat, dar eu stiu ca scoate totusi un sunet ca un fluierat sau fluierat.Ei, ma rog, am ramas cu Golful.
remusthag is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 13:25   #3
thunder rock

Stage 4

thunder rock's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Daca voiai schimbul ptr diesel-ul de pe el nui nici o sfaraiala.Diesel pe modelul asta mai merge da la anii lui turbina cedeaza daca cumva nu-i deja dusa.Am si eu un passat ca ala doar ca-i benzinar...Daca aveai in vedere spatiul atunci passatul ti-l ofera cu generozitate si intretinerea e cam ca la golful 3...Decizia iti apartine
thunder rock is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 11:46   #4
balann_jointt

Stage 5

balann_jointt's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by remusthag View Post
Am vazut Passatul, era deja pocnit de rugina, si arata obosit rau, vopsit recent...Si mai presus de toate, e foarte zgomotos.Turbo nu scoate nici un sunet, desi nu stiu daca trebuie neaparat, dar eu stiu ca scoate totusi un sunet ca un fluierat sau fluierat.Ei, ma rog, am ramas cu Golful.
la l motorlu de 1.6 Td nu suiera turbina cum zici tu! deci zgomotul de care zica il face e de la altceva!!!
balann_jointt is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -