Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 10-02-07, 11:19   #1
pedros

Stage 3

pedros's Avatar

Default Veniti Cu Pareri ,frati De Suferinta A Motoarelor

Momentan am un passat comfortline 1,9 TDi (131 cp)din dec.2003, si nu stiu de ce, dar ma bate gandul sa il vand si sa imi cumpar noua jetta in varianta comfortline cu motorul 2.0 FSi (150 cp). Nu stiu ce sa fac... parca nu as renunta la "tanc" ptr jetta,m-am obisnuit sa am mult spatiu in masina, dar parca as vrea iarasi o masina noua( simt ca incepe sa ma plictiseasca passatul). problema mea este ca imi plac doar marcile nemtesti (exclus opel),iar la mine in familie s-au perindat deja o jetta II (pecare inca o mai am) si 3 generatii de passat.... vreau pareri. Sa pastrez "tancul" sau sa cumar noua jetta ?????????
pedros is offline   Reply With Quote
Old 10-02-07, 20:51   #2
Mihaitza_tdi

Stage 5

Mihaitza_tdi's Avatar

Default Re: Veniti Cu Pareri ,frati De Suferinta A Motoarelor

Parerea mea sa pastrezi "tancul" nu zic si jetta arata ff bine dar VW Passat ii mult mai autoritar mie imi place f mult! Nu stiu daca ai jante sau nu...poti sa-i pui niste jante pe 16 dau ff bine un set de pleoape geamuri fumuri un sistem audio potrivit sa-l aranjezi putin cu gust! ce sa zik bafta....
Old 17-02-07, 20:09   #3
VL_77_MIS

Stage 2

VL_77_MIS's Avatar

Default Re: Veniti Cu Pareri ,frati De Suferinta A Motoarelor

Ia Jetta...passaturile sunt "garla"...ceva nou niciodata nu strica.
VL_77_MIS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -