Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 10-04-11, 10:19   #1
pejo_cez

Stage 5

pejo_cez's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Default sfat achizitie Golf IV GTI

Salutare, momentan detin un Peugeot 206 1.4hdi cumparat de nou din Romania, ma bate gandul sa achizitionez un GOLF IV GTI motorizare 1.8T 150cp SH bineinteles, as dori de la voi niste sfaturi, la ce sa fiu atent cand cumpar masina, ma refer la bubele care apar cel mai des la acest model, bube care sunt mai costisitoare, ca na cred ca si acest model are bubele lui specifice cum are orice model de la orice marca. Masina cred ca o voi lua din BG ( stiu multi nu sunt de acord, nici eu nu prea eram pana mai de curand dar la ce hotie este la noi cred ca vom ajunge sa emigram cu totii pe la vecini ).

Multumesc.
pejo_cez is offline   Reply With Quote
Old 12-04-11, 17:49   #2
[IlluSioN]

Stage 5

[IlluSioN]'s Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]
Default Re: sfat achizitie Golf IV GTI

de la diesel la benzina rar mai vezi oameni sa faca schimbarea asta ) depinde acum pentru ce vrei sa achizitionezi un gti .. daca il iei pentru lucruri (necurate) o sa te cam bage la cheltuieli .. daca il iei ca "masina" de tranzit este mai acceptabil ca un 1.4 sau 1.6 daca vrei discutam mai mult pe mess .
Old 13-04-11, 05:22   #3
pejo_cez

Stage 5

pejo_cez's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Multumesc pentru raspuns, sa zicem cu o suma de aproximativ 2000 euro investiti in motor, la ce putere se poate ajunge pe motorul asta 1.8T 150 cai stock ?
Old 13-04-11, 21:47   #4
[IlluSioN]

Stage 5

[IlluSioN]'s Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

pai tu vrei sa il iei de la bulgari ca e mai ieftin .. si vrei sa bagi 2k euro in motor .. mai bine il iei inscris. btw 206 le il bagi la combinatie ?
[IlluSioN] is offline   Reply With Quote
Old 13-04-11, 22:26   #5
pejo_cez

Stage 5

pejo_cez's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Nu, 206-le il pastrez, l-am luat de nou si mi-e greu sa ma despart de el plus ca are un consum foarte mic, il va folosi prietena poate.
Old 14-04-11, 12:17   #6
[IlluSioN]

Stage 5

[IlluSioN]'s Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

hai ca am eu unul stock poate il trimitem la bucuresti ))
Old 14-04-11, 12:34   #7
pejo_cez

Stage 5

pejo_cez's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Un gti? Da-mi mai multe detalii, dotari, an, probleme la el, ce nu functioneaza din dotarile masinii. Sunt constient ca mai trebuie bagati bani in orice masina care o iei sh chiar daca ar avea ea si 2 ani vechime, asta in special din cauza drumurilor si prafului de la noi, m-am tot uitat si eu pe net pe diferite siteuri dupa gti inmatriculate insa nu prea m-a convins nimic.
Old 14-04-11, 12:39   #8
[IlluSioN]

Stage 5

[IlluSioN]'s Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

99 neinscris. 4 usi , totul electric, clima, 147k km (verificabili) . mai multe discutam pe mess daca vrei . astept un pm cu id ul tau de messenger . salut.
Old 12-10-11, 00:34   #9
jonnni

Stock

Quote:
Originally Posted by pejo_cez View Post
Multumesc pentru raspuns, sa zicem cu o suma de aproximativ 2000 euro investiti in motor, la ce putere se poate ajunge pe motorul asta 1.8T 150 cai stock ?
nu stiu cu 2000e.dar stiu ca te-ar costa 400e sa il urci la 190cp fara sa te atingi de mecanica,ma refer la motor, ca pe urma o sa ai nevoie de frane si suspensi bune.nu sunt prea bine informat dar cred ca daca il urci la mai mult de 220cp o sa ai nevoie sa schimbi cutia de viteze.cred ca pe tt de 180cp,se monta acelasi motor1.8t 20v decat ca avea admisia si alimentarea inbunatatite.bafta
jonnni is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -