Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 15-03-11, 00:36   #1
danucu1

Stock

Post cine se pricepe la partea electronica??

am o intrebare!urmeaza sa iau bordul vechi jos si sa pun alt bord de pe alta masina iar chilometrajul actual este pe cablu si cel ce urmeaza sa il pun nu are cablu banuiesc ca este electric are doar cablurile electrice nu pot pune cablu pt chilometraj.as putea sa il rezolv cumva????binenteles nu eu ci un electrician auto.va rog mult sa ma ajute cineva.multumesc
danucu1 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-11, 15:49   #2
danucu1

Stock

Post Re: cine se pricepe la partea electronica??

Quote:
Originally Posted by danucu1 View Post
am o intrebare!urmeaza sa iau bordul vechi jos si sa pun alt bord de pe alta masina iar chilometrajul actual este pe cablu si cel ce urmeaza sa il pun nu are cablu banuiesc ca este electric are doar cablurile electrice nu pot pune cablu pt chilometraj.as putea sa il rezolv cumva????binenteles nu eu ci un electrician auto.va rog mult sa ma ajute cineva.multumesc

chiar nu se pricepe nimeni la asa cv??nu ma poate ajuta nimeni??
danucu1 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-11, 23:04   #3
divinewind

Stage 1

Default Re: cine se pricepe la partea electronica??

Pai, masina are nsite senzori care daiu informatiile la ecu pentru kilometrajul electronic. Deci nu trebuie schimbat doar cablul si bordul si chiar si ecu...nu cred ca merge.
divinewind is offline   Reply With Quote
Old 30-12-11, 12:45   #4
ionutz_njd

Stage 5

ionutz_njd's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: cine se pricepe la partea electronica??

Quote:
Originally Posted by divinewind View Post
Pai, masina are nsite senzori care daiu informatiile la ecu pentru kilometrajul electronic. Deci nu trebuie schimbat doar cablul si bordul si chiar si ecu...nu cred ca merge.
vorbesti eronat..... daca faci simbarea de la mecani la electric vei observa ca turometru nu o sa mearga la fel si km inregistrati ..deoarece cutia de viteze e ce cablu ti-ar trebui una cu senzor kilometraj..