Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

View Poll Results: Vw golf 4 VS Vw Bora
Vw Golf 4 20 60.61%
Vw Bora 13 39.39%
Voters: 33. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 05-12-10, 13:46   #1
cata_golf

Stage 5

cata_golf's Avatar

Member of:
[VW]
Default Vw Golf 4 VS Vw Bora

ce este mai bun vw golf 4 sau bora am auzit ca bora are doar piese facute in fabricile din germania si golf 4 are piese facute in mexic etc
Old 05-12-10, 13:50   #2
Nemesh17

Stage 4

Nemesh17's Avatar

Default Re: Vw Golf 4 VS Vw Bora

Diesel sau benzina?. La stabilitate cred ca e mai bun Golf-ul,, probabil Bora ofera mai multe, in alta ordine de idei amandoua sunt bune. Eu am votat pentru Golf 4 pentru ca imi place mai mult si are un look mai sportiv.
Old 05-12-10, 14:07   #3
cata_golf

Stage 5

cata_golf's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Nemesh17 View Post
Diesel sau benzina?. La stabilitate cred ca e mai bun Golf-ul,, probabil Bora ofera mai multe, in alta ordine de idei amandoua sunt bune. Eu am votat pentru Golf 4 pentru ca imi place mai mult si are un look mai sportiv.
nu conteaza tipul de combustibil este valabil si pentru benzina si pentru diesel.Ai dreptate golf 4 are un aspect mai frumos bora este pentru familie
cata_golf is offline   Reply With Quote
Old 05-12-10, 19:54   #4
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Parerea mea ca sunt gandite ca 2 masini pentru segemnete diferite de piata. Una mai uiversala (Golful) si una pentru segmentul de piata business, familie (portbagaj mai mare), etc. E cam aceeasi poveste dintre Golf III si Vento. Golful IV se potriveste mai bine tinerilor si se preteaza mult mai bine la tuning. Este si mai sport, mai ales in 2 usi. In plus are mai multe accesorii si a avut o gama mai larga de optionale la configurare, plus mai multe motorizari. In afara de aspect e acceasi masina, si la piese, si la tari de fabricatie si totul in rest. Este un Golf IV 100%, doar mici diferente exterioare. Din moment ce sacunele, bordul si tot ce e in interior, covorase, etc, sunt aceleasi, diferenta se face doar subiectiv, d.p.d.v al gustului si aspectului. Personal am ales Golful; ma caracterizeaza mai mult.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -