Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 18-10-10, 22:03   #1
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]
Default Intalnire Golf Club 31 oct.

Duminica, 31 oct. 2010 ora 15:30, toti pasionatii de golfuri sunt invitati la Suceava in parcare la Carrefour,la intalnirea Golf-Club

Va asteptam in numar cat mai mare!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	golf-club.jpg
Views:	104
Size:	82.6 KB
ID:	1701407   Click image for larger version

Name:	site_logo2.jpg
Views:	89
Size:	24.2 KB
ID:	1701408   Click image for larger version

Name:	fluturas.jpg
Views:	79
Size:	22.9 KB
ID:	1701426  

my mk3 under construction

ID Mess: mk3vip

Last edited by valyh; 18-10-10 at 22:21.
valyh is offline   Reply With Quote
Old 27-10-10, 07:56   #2
GallDann

Stage 5

GallDann's Avatar

Default Re: Intalnire Golf Club 31 oct.

Salutare.. posibil sa vin si eu cu un prieten..cine organizeaza intalnirea?.. ar trebui sa stim sigur daca vin cat mai multi.. noi am avea de venit 350 de km.. si ar fi ceva pe cand ajungem acolo sa nu se prezinte..decat vreo 2-3 ..ar fi bine daca ti-ar putea comfirma daca vin sau nu..
Old 27-10-10, 11:59   #3
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Intalnire Golf Club 31 oct.

Quote:
Originally Posted by GallDann View Post
Salutare.. posibil sa vin si eu cu un prieten..cine organizeaza intalnirea?.. ar trebui sa stim sigur daca vin cat mai multi.. noi am avea de venit 350 de km.. si ar fi ceva pe cand ajungem acolo sa nu se prezinte..decat vreo 2-3 ..ar fi bine daca ti-ar putea comfirma daca vin sau nu..

e doar o simpla intalnire,nu e show cu premii,etc...pur si simplu am spus ca ar fi frumos sa ne adunam duminica fiindca e si toyota drift show atunci si multi se duceau oricum acolo,k sa vada show-ul...asa ca am facut thread si aici pe 4tuning ca sa mai vada golfistii,sa vina si ei...sa ne cunoastem,mai schimbam o parere,una alta...in oras la mine nu se fac intalniri golf club fiindca nu sunt pasionati...nu baga bani in ele,doar le folosesc ca mijloc de transport si mai mult de asta am vrut sa adun golfistii de prin zona..poate iese ceva frumos..pana acum s-au anuntat mai multi..dar nu am o prezenta exacta..o sa incerc sa aflu cati o sa fim...sincer e destul de mult de la voi pana la suceava...si doar pt o intalnire...nu stiu ce sa zic..sa speram ca pe viitor o sa reusim sa organizam un show,ceva...cu premii si toate cele...si atunci o sa aiba rost sa bateti atatia km deocamdata suntem la inceput cu intalnirile...trebuie sa facem niste flyere sa dam posesorilor de golfuri...sa ni se alature cat mai multi pe forum si la intalniri...si poate la anu o sa facem ceva mai de proportii ca sa zic asa...
valyh is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -