Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 27-08-10, 16:30   #1
Mephisto_

Stage 2

Default golf 3 new orleans 1.6 1994 intrebari

Salut baieti
Urmaresc de ceva timp forumul insa din comoditate nu mi am facut user abia azi.
Momentan sunt in Germania si am gasit masina din titlul topicului pe care de altfel vreau sa o achizitionez.
Este vorba de un golf 3 new orleans din 1994 cu 150.000 de km la bord (reali /nereali ce mai conteaza daca masina merge bine ).Am inteles ca new orleans este un model destul de rar,dar banuiesc ca se potrivesc piesele de pe celelalte golfuri.
Ca dotari masina are servo directie,2 airbaguri si trapa.Atat a specificat vanzatorul in anunt. (este privat,nu ma incumet sa cumpar de la dealer)
Este posibil sa aibe si ABS? Masina arata foarte bine in poze atat pe exterior cat si pe interior,nu pare sa fi fost lovita.
Maine vreau sa merg sa vad masina si as vrea sa stiu in mare cam pe unde sa ma uit?Cunostinte de mecanica nu am insa tatal meu se pricepe cat de cat ,iar daca nu ca ultima solutie mergem la un service.
In anunt la norma de poluare este scris EURO 2,insa am vazut golfuri din acelasi an cu EURO 1.Asta ar fi cea mai mare nelamurire a mea.Si asa taxa pt euro 2 e undeva la 800 de euro,mai pun ceva bani si cumpar inca o masina ca asta,dar asta e tara noastra,nu avem ce face.Nu vreau sa ma trezesc ca aia de la RAR imi baga masina ca fiind euro 1 .
Astept pareri si sfaturi.
sanatate
Mephisto_ is offline   Reply With Quote
Old 30-08-10, 23:10   #2
valy_04TRR

Stage 5

valy_04TRR's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: golf 3 new orleans 1.6 1994 intrebari

daca pe brif scrie "EURO 2" sigur (100%) iese euro 2 si la noi. si eu am fost in dubii cu o vectra A din `92, motor 1.8 benzina. la dizel este probelama cu euro 1, la benzina iese mai usor. bafta

valy_04TRR is offline   Reply With Quote
Old 01-09-10, 22:34   #3
Mephisto_

Stage 2

Default Re: golf 3 new orleans 1.6 1994 intrebari

Se poate sterge.Mi-am luat 316i pana la urma.
Mephisto_ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -