ridica masina pe rampa si verifica dupa cum s-a spus si mai sus rugina...in special pe la gaurile de scurgere...sunt niste gauri in caroserie care sunt etansate cu un capacel de plastic...de obicei in jurul lor apa isi face treaba

ok pe langa asta caseta de directie uitate la ea, pune mana, atinge cu degetele jugul pe deasupra cum ar veni...dak pierde ulei(in cazu in care are servo...si cred ca nu iti iei tu masina fara servo :O) akolo vei da de ulei verifica burdufele dak sunt sparte si dak ai ulei akolo nu e bine. in momentul in care o ridici pe rampa de obicei dak are probleme la caseta d directie curge ulei imediat pe capete. parerea mea, cel mai bine...cand te hotarasti la o masina anume....conduo' mai sportiv, incalzestei bine motorul si asa vei descoperi multe de genul dak are ambreiajul dus

in acelasi timp dak are probleme la caseta sau chiar si la pompa de servo, dupa cum am zis mai sus....dupa ce ii incalzesti motorul, anumite piese ale motorului se dilata uleiul din motor si caseta se subtziaza si automat dak are scapari ii este mai usor sa "iasa afara". du masina la spalatorie, ai sanse sa descoperi : zgarieturi, pete, diferente de culoare(deci umblat la tinichigerie) si etc. toate acoperite cu tot felul de polish-uri si ceara. Cu alte cuvinte, casca ochii bine dak vrei sa nu iti para rau.
bafta si succes sa gasesti un g3 bun