Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 29-06-10, 23:34   #1
bogdanell99

Stage 4

bogdanell99's Avatar

Exclamation Service de capu meu...

Masina : Golf 3 GT 1.8 90CP '93

Probleme : discul de ambreiaj e dus (cred )
caseta de directie la fel (pierde lichid de servo pe capete, si sa de-a Dumnezeu sa nu piarda si pe la pompa, adik sa nu trebuiasca so schimb si pe aia)
de ce am facut threadul asta...ideea e in felul urmator...vreau sa cumpar discul de ambreiaj si caseta de directie, dar 1 problema mai am....nu-mi permit sa o duc la service..si vreau sa o fac acasa...am chei, "canal" ..aproape tot cemi trebuie, zic aproape pt ca nu prea cunosc mecanica la Golf 3 ...si mi-e ca ma apuc de demontat si nu mai reusesc sa montez...nar fi o problema...ca ash rezolva intrun fel sau altul dak ash ajunge intr-un punct critic...dar am facut threadul asta sa imi dati niste sfaturi/pareri despre ce sa fac cum sa fac si mai ales ce sa NU fac.
multumesc
Old 03-07-10, 19:59   #2
bogdanell99

Stage 4

bogdanell99's Avatar

Default Re: Service de capu meu...

uppppp
bogdanell99 is offline   Reply With Quote
Old 23-07-10, 22:02   #3
bogdanell99

Stage 4

bogdanell99's Avatar

uuuuuuuuppppppppppp
Old 24-07-10, 23:07   #4
claus_tazz

Stage 3

claus_tazz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

salut vad ca nu s einghesuie nimeni sati zica ce sa faci sau ce sa nu faci...dac nu teai apucat de treaba iti zic eu in mare cam ce trebuie sa faci dac vrei mai multe informatii ne auzim eventual pe mess.
in primu rand tre sa dai electomotoru jos apoi desfaci cutia din suruburi si din tamponul de pe caroserie care are un surub cu cheie de 17..ca sa poti scoate cutia mai usor trebuiesc de asemenea si planetarele desfacute care sunt cu imbus si ai mare grije cand desfaci s anu rotunjesti suruburile.de asemenea ai grije si fi atent ce desfaci si cum desfaci ca sa sti sa le pui la loc dac sti ca nu ti minte mai bine fai poze inainte sa desfaci pe etape si poze..apoi dupa ce ai dat cuti ajos va trebui sa desfaci si volanta d epe motor ca sa ajungi la discul de ambreiaj vezi dicul cum est eil schimbi si apoi pui totul la lokiar cat despre caseta de directie tre sai desfaci mai intai capetele de bara de vin prinse la roti sa adic as ale depresezi de akolo nu sa le desfaci de pe ax.apoi dac desfaci burdufele d evin prinse p ecaseta vei vedea ca tijele acelea care se plimba se desfac din caseta cu o cheie de 32 dar ets elocul camstramt pentru cheie te vei chinui putin.apoi desfaci conductele de pe caseta si suruburile de o tin prinsa pe cadru motorului.si ar trebui sa iasa.ce tiam zis acum este in mare ce trebuie facut.dac este cev ac enai inteles zimi.
Old 25-07-10, 21:54   #5
bogdanell99

Stage 4

bogdanell99's Avatar

ms fain de sfaturi, ink nu mam apucat de ea...astept sa strang banii sami cumpar toate piesele si apoi... diy
Old 25-07-10, 22:03   #6
claus_tazz

Stage 3

claus_tazz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]

bafta in ambele lucruri :P
claus_tazz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -