15-03-09, 17:54
|
|
 Stage 5
|
Cine ce stie despre recarosare...e posibil????
se poate face recarosare.......dak da cum????
|
|
|
15-03-09, 19:11
|
|
 Stage 5
|
Re: Cine ce stie despre recarosare...e posibil????
1 , da.
2 , cu foarte multa rabdare.
|
|
|
04-09-09, 22:24
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Suzuki] [Old School Cars] [CHEVROLET]
|
salut, am si eu o problema legata de recarosare asa ca o postez aici. Am cumparat un BMW E21 inmatriculat, cutie manuala, '82, caroseria putrezita si plina de rugina, momentan e declarat la fisc la mine in oras, dar nu am facut demersurile pentru inmatriculare pe numele meu. Am inca unul ptr piese, complet,stare foarte buna, functionabil,cutie automata, '81, zilele trecute am primit si actele lui. Eu nu am facut nici un act de vanzare-cumparare pentru el. Am brief-ul mare de germania, carte de identitate de romania (fara nici o inmatriculare pe el) emisa in '07, certificat de autenticitate 'tot din 2007, o declaratie vamala din 1997 in care zice "caroserie incompleta BMW tip 316 (si inca ceva) ". As vrea sa o recarosez, am intrebat pe cineva de la RAR si mi-a zis ca datorita faptului ca scrie "caroserie incompleta" atunci cand fac recarosarea, va trebui sa platesc taxa de prima inmatriculare. E adevarat ? mie mi se pare o prostie, omul nu cred ca are experienta cu recarosarile. Este posibila recarosarea ? de ce acte ar trebui sa fac rost ? si aproximativ la ce bani se invarte toata treaba sa o fac legal ? Multumesc anticipat
|
|
28-09-09, 12:31
|
|
Stage 2
|
sunt in acceasi situatie ca tine...eu am verificat si nu am auzit ceva de genul ca ar trebui sa platesc taxa de inmatriculare...am luat o caroserie cu acte de germania,care a avut si numere provizorii!...eu zic sa mergi cu toate hartiile la RAR si sa ii intrebi!...pana nu ai un raspuns oficial nu te lua dupa oricine...
tre sa te duci cu masina veche completa,sau cat mai completa...cu actele celei noi si sa faci o cerere prin care ceri recarosarea...apoi tre sa faci omologare individuala!
atentie:recarosarea tre sa se faca intr-un service autorizat de ei...sau macar sa ai hartii ca s-a facut acolo!...
bafta!
p.s.:una dintre reguli e ca masina pt recarosare sa fie mai noua ca cea veche...asta ar fi problema ta!...
|
28-09-09, 15:06
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
mersi, pana la urma o s-o inmatriculez la bulgari pana face 30 ani dup-aia o bag la noi ca fiind vehicul istoric
|
|
|
28-09-09, 15:13
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
30 ani de la momentul incetarii fabricatiei modelului respectiv....
deci nu 30ani ca varsta a masinii....
|
|
|
28-09-09, 15:21
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
da, deci inca 3 ani
|
|
|
28-09-09, 16:24
|
|
 Stage 5
|
ce culori sant cele 2 masini ?
ce culoare vreri sa fie masina finala ?
ai posibilitatile tehnice sa iti faci recarosarea efectiva singur ?
poti sa pui poze cu ambele sa intelegem despre ce e vb ?
|
|
|
28-09-09, 19:05
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
pai cea inmatriculata e crem, chiar din ploiesti am cumparat-o, PH-03-MTD poate o stii, iar cealalta e verde, masina finala vreau sa fie neagra. despre recarosarea efectiva, am inteles ca merge doar sa schimb motoarele intre ele si se considera ca si cand as fi schimbat coaja. maine revin cu poze
|
|
|
04-10-09, 09:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Nissan]
|
eu am o masina care are foarte multa rugina (lenjeroane, la usa, praguri, interior motor etc.), e posibil sa se repara dar cred ca costa ceva banutzi..
dar daca imi aduc una din germania cu vreo 2 ani mai noua, pot sa i mut doar motorul si sa ramane cu actele de pe asta veche ruginita (cea ruginita este inmatriculata in tara)?
cat ma costa asa ceva? sau mai bine o repar? dar se poate repara cea rugininta? cat ma costa asa ceva?
|
|
08-11-09, 13:47
|
|
 Stage 4
Member of: [VW] [2 Roti]
|
Taxele la rar sunt, 100 ron acceptarea si max 500 ron omologarea, in unele cazuri chiar se merita acum depinde cat dai pe masina din germania + transportu de acolo trebuie sa faci un calcul si iti dai singur seama daca se merita.
Trebuie socotit foarte bine, cum arata caroseria ta, ce obtiuni ai la ea,exemplu daca masina nu are prea multe obtiuni si duci alta aproape full sa arate si bine se merita trebuie vazut si analizat. Daca iei in calcul ca mai ramane o masina, care mai iei si pe aia ceva bani la piese, in peste 60% din cazuri se merita. Daca ai nelamuriri da-mi un pm si iti zic mai multe
Last edited by Nick__; 08-11-09 at 14:01.
|
|
|
|
|