Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 27-10-09, 13:51   #1
Paco4golf
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Gril sport golf 4?

Buna,in cursul zilei de ieri am comandat un gril sport fara semn pentru golfu-ul meu.Mia zis ca imi comandat FK.Cand mia venit mi la dat intr-o punga fara cutie cica motivul sa udat.Mie imi miroase a marfa chinezeasca pentru ca nici plasticele de la capota si bara sunt niste plastice foarte slabe.Am primit 2 plastice la fel si nu mi se potriveste la capota.Marfa e de proasta calitate si mie sa nu fi luat tzeapa cu marfa pentru ca e slab de tot grilul.din punctul meu de vedere e varza.Daca careva e reprezentant FK sau careva care se pricepe ma poate ajuta si pe mine,va rog postati.
Pretul grilului a fost 110 lei
multumesc mult
Paco4golf is offline   Reply With Quote
Old 27-10-09, 15:47   #2
Dolce CST
VW Driver

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[VW]
Default Re: Gril sport golf 4?

Dar de la cine ai comandat? O poza daca te rog poti sa pui?

Last edited by Dolce CST; 27-10-09 at 15:51.
Dolce CST is offline   Reply With Quote
Old 27-10-09, 15:50   #3
Dolce CST
VW Driver

Stage 5

Member of:
[4Rally]
[VW]

Nu sunt agent Fk sau alta firma ma ocup cu piese tuning...deci sincer cine ti lo dat te-o prostit o grila calumea incepe la un pret de aproximativ 250 ron
Dolce CST is offline   Reply With Quote
Old 27-10-09, 16:18   #4
Paco4golf
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]

Nu am mai facut poza,faza e ca am duso inapoi si le-am dato,sa uitat pe ea si mia zis ca e rupta clema.Iam spun in fatza ca am incercat so pun frumos si nam rupt clema si dupa aia imi spune ca defapt agentu so impiedicat si o scapato in balta si de aia nu mio dat cutia,dar el o verificato si o zis ca no fo rupta nici clema nici grilu.bun pana aici totul ok.Dar dece mi-ai adus depo sau cum i zice cand eu am comandat FK.deci mia zis in fatza ca nu e FK desi eu am comandat fk.infine au zis ca nu mio pot schimba pentru ca e crapata,le-am lasato acolo sa faca ce vor cu ea,daca pana maine nu imi dau bani inapoi sau aduc grila fk ma duc la protectia consumatorului.Mam gandit cum e asa ieftina la ei.ca toti importatori iau de pe fk.de sau cum i zice.Nush ce sa mai fac
Old 27-10-09, 17:19   #5
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Salut! Ma intristeaza sa aud aceste lucruri. Astia sunt oamenii fara de caracter. Sunt multi ca ei. Ei nu tin cont de elenul si placerea unora de a isi indeplini dorintele. Imi pare rau.
Incearca cu protectia consumatorilor ca trebuie sa gaseasca aia ceva in neregula la firma asta.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-09, 17:55   #6
Paco4golf
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]

Nu faza e ca imi bag picioru in ei 25 euro dar faza e ca isi bate joc de mine.am facut 3 drumuri care costa in jur de 40 lei dar nu conteaza asta,pt mine conteaza ca is niste oameni de nimik.Daca nu reusesc sa recuperez bani ma duc la protectia consumatorului , ca macar poate ei gasesc ceva nereguli pe la firma.Imi pare rau ca exista asa oameni de nimik si se uita la 25 de euro.

Aveti si voi grija pe viitor
- Copyright 2026 4Tuning -