Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 12-11-09, 09:14   #1
dany_let

Stage 5

dany_let's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Porti deschise la Porsche Bucuresti Vest 1 in data de 14.11.09

Porsche Bucuresti Vest 1 te invita la Volkswagen Drive!

Vino sambata, 14 noiembrie, intre orele 09:00-18:00 si te vei bucura de o sesiune de Test drive cu modelele Volkswagen (Noul Polo, Golf VI, Golf GTI, Jetta, Passat, Passat Variant, Passat CC, Tiguan, Touareg, Caddy, Carravelle, inclusiv noul T5 GP).
Viziteaza-ne si iti oferim o verificare de rampa si o spalare gratuita pentru masina ta, multe premii si surprize.

POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL... so I've ordered a new accelerator cable!
dany_let is offline   Reply With Quote
Old 12-11-09, 15:11   #2
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Default Re: Porti deschise la Porsche Bucuresti Vest 1 in data de 14.11.09

In ce consta verificarea asta de rampa a masinii? Spalarea masinii merge si pana la ora 18? Ca eu nu as putea veni decat dupa ora 14 si nu vreau sa vin degeaba. Porsche Vest 1 care este? Cel din Militari, pe centura, langa Skoda?
iulian2476 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-09, 18:27   #3
dany_let

Stage 5

dany_let's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by iulian2476 View Post
In ce consta verificarea asta de rampa a masinii? Spalarea masinii merge si pana la ora 18? Ca eu nu as putea veni decat dupa ora 14 si nu vreau sa vin degeaba. Porsche Vest 1 care este? Cel din Militari, pe centura, langa Skoda?

Verificarea de rampa. adica iti spune ce ai stricat la masina...o verificare..articulatie , tester....spalatoria este pana la ora 18 la fel si service ul.
dany_let is offline   Reply With Quote
Old 14-11-09, 16:00   #4
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Salut!

Am fost la Porsche West pentru acea urcare pe rampa a masinii. A durat in jur de 2 h de la preluarea masinii pana la inapoiere. Baiatul care s-a ocupat de treaba asta a venit cu masina spalata dupa aporximativ 2 h si avea la el o hartie pe care erau trecute 2-3 lucruri foarte sumar. I-am cerut hartia cu cele 2-3 randuri scrise de mana, dar a zis ca nu mi-o da, ca ramane la el. Mi-a spus ceva despre bucse, bara stabilizatoare, si daca a mai spus ceva nu imi mai amintesc. Posibil sa fi mai fi pomenit ceva. A mai zis ca la urmatorul service sa inlocuiesc discurile si placile de frana (pe astea nu le-am luat in considerare si nu le consider o informatie deosebita). In fine, daca masina chiar a fost verificata, chiar si la modul general, eu personal sunt multumit. Macar spalatul a meritat drumul. Am totusi retineri in ceea ce priveste verificarea efectiva a masinii (capacul de la motor se pare ca nu a fost ridicat).
Nu mi-a convenit faptul ca nu mi-a dat nici o hartie din care sa rezulte ce s-a verificat la ea si ce parametrii s-au obtinut: capacitatea de franare a rotilor, o diagrama ceva despre analiza motorului, o analiza a directiei, calitatea antigelului, verificarea farururilor, verificarea puterii bateriei, eventual o scanare, in fine, ce se mai obisnuieste la un asemenea test.
Nu cred ca ma mai duc data viitoare, chiar daca fac dus-intors doar 20 km. Nu mi se pare corect sa nu iti dea nimica notat. Consider ca e normal sa iti dea la mana o fisa si sa iti arate ce s-a verificat si daca e cazul sau nu al unei reparatii prin bifarea/nebifarea casetelor din fisa.

Last edited by iulian2476; 14-11-09 at 16:07.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -