Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Alte discutii VW

Reply

Thread Tools
Old 09-03-09, 20:51   #1
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Cine are Cd changer blaupunkt IDC A09 pe golf4

Salut eu cand am cuparat masina avea pe ea o magazie de cd`uri blaupunckt pentru bord... acum vreo 2 saptamanii am dus`o la reparat k nu mai citea decat ce cd`uri voia ea faza este ca are un safe cod si acum cand o bag pe masina nu imi apare sa bag codul am citit cu electricianul ala cartea ei am facut exact ca in carte acolo dar nu imi apare pe casetofonul masinii sa bag safe codul... daca stie cineva cum se face sa imi spuna si mie sau daca e cineva interesat sa o cumpere PM o dau cu tot cu interfata aceia de conectare la cass carte la ea tot...
Old 10-03-09, 09:03   #2
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Default Re: Cine are Cd changer blaupunkt IDC A09 pe golf4

Eu nu am inteles bine din ce ai scris mai sus daca ai codul care trebuie introdus. Daca il ai nu ar trebui sa fie o problema. Ce iti pot spune din ce imi amintesc e ca daca ratezi operatia (sau codul, nu mai stiu exact) abia dupa 2 ore mai poti incerca din nou, pentru ca asa e gandit, din cate am inteles casetofonul.
Atentie! Ca sa poti sa introduci codul trebuie lasat aparatul 1 ora. Asta in cazul in care tie iti apare Safe si cifra 2 in stanga pe display-ul aparatului. Daca iti apare Safe si dupa 3 secunde numamarul 1000, poti proceda imediat la deblocarea lui. Depinde cum iti apare. La al meu de exemplu are functie confort, masina fiind din ultimile serii produse. Adica daca demontez casetofonul si il pun la loc, sau daca deconectez bateria, casetofonul meu verifica seria masinii cu seria casetofonului si daca coincide, el se activeaza singur, nemai fiind necesara activarea lui pe cale manuala. Asa scrie in carte; nu am incercat, dar presupun ca la mine nu e cazul sa bag codul, decat daca pun aparatul pe alta masina.
Daca ratezi procedura de activare din nou mai trebuie sa stai o ora sa astepti ca sa poti reincepe procedura de activiare manuala. Deci descrie mai pe larg cum e la tine.
Daca ai codul, am sa vad daca mai gasesc documentul in care aveam descris modul de procedura pentru reintroducerea acestui cod. Oricum iti pot spune cum e la mine si presupun ca in principiu e si la tine la fel.

Daca ai manualul masinii, vezi ca deasupra codului scrie si numarul de serie al aparatului pe care il poti comunica la reprezentanta si ei iti vor da codul. Asta in cazul in care nu ai codul.

Last edited by iulian2476; 10-03-09 at 09:20.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -