Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 06-10-08, 12:42   #1
minu4ufire

Stage 2

Default 1,9 SDI rola intinzatoare alternator

sal
am o mare problema ,acum 4000 de km cand aveam 85000 mi sa rupt rola intinzatoare de la cureaua alternator ,cea originala,de atunci si pana in prezent mi sau mai rupt doua role iar acum am probleme si cu a treia ,precizez ca cele din urma le am cumparat de la un magazin prin comanda si sunt fabricate in germania precizandu i vanzatorului ca vreau ceva bun,dar degeaba.
va rog daca ati avut problema aceasta sau ati mai auzit pe cineva sa mi spuneti cum sa rezolvat,
inca ceva am fost cu ea in servicurile <bune< din tulcea dar mi au zis ca nu am probleme ,adica fulia vibrochen sau rola alternator nu au joc sau probleme care sa faca sa cedeze aceasta rola
va multumesc

Last edited by minu4ufire; 07-10-08 at 10:09.
minu4ufire is offline   Reply With Quote
Old 06-10-08, 19:43   #2
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Re: 1,9 SDI rola intinzatoare alternator

Eu imi dau cu parerea acum si te si intreb...Ai schimbat vreodata rola asta la reprezentanta la VW? incearca si treaba asta ca si rolele astea se strang la nustiu cati newtoni... daca te duceai din prima la reprezentanta dadeai un pic mai mult si nu mai schimbai rola si a doua si a treia oara si acum si a patra si zic eu ca ieseai mai bine la afacerea asta. incearca sa nu te joci cu rolele astea ca ai vazut ce a patit cineva de aici de pe forum din cauza ca i sa rupt cureaua de distributie.
Smenarul is offline   Reply With Quote
Old 07-10-08, 10:08   #3
minu4ufire

Stage 2

Default Re: 1,9 SDI rola intinzatoare alternator

treaba sta in felul urmator:eu sunt din tl si la noi in oras nu este reprezentanta nici vw nici skoda si nici seat,altfel credema ca eram primul la ei dupa ce mi se rupt rola ,asa ca neavand in principiu de ales si crezand ca treabai simpla am "rezolvat" problema la serviceurile locale,acum idee este ca vreau sa vad niste parere si am de gand la sf saptamanii sa sun la reprezentanta la constanta sa mi fac o programarem,idee e sa stiu la c sa ma ast adica e mai grav decat se vede?ms pt parere si orice idee e binevenita
minu4ufire is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -