Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 15-08-08, 12:24   #1
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Unsoare pe aparatorile de la aripi

in dimineata asta am fost prin oras cu ceva treab cand am ajuns acasa observ pe partea dreapta la roata din fata si cea din spate in dreptul cauciucului ceva unsoare sarita ulei benzina nu stiu ce poate fii mirosul este intre benzina si motorina dar abia daca miroase nu e un miros puternic si nu mi`am putut da seama ce este am verificat uleiul benzina lichidul de frana antigelul tot nu sunt pierderi de lichide pe nicaieri si nu este pe nici o piesa pe nici un fier nimic aceasta unsoare decat pe plasticurile alea si ca sa zic ca as fi trecut pe peste vre`o pata de ulei sau motorina de pe sosea nu avea cum ca este mult uitati`va si voi pe filmuletul asta am pus pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=XEihH5N9fpM

si vreo 2 poze

de unde provine asta? ca sincer m`a c`am speriat si nu stiu daca mai plec azi cu ea

Last edited by Smenarul; 15-08-08 at 12:27.
Smenarul is offline   Reply With Quote
Old 20-08-08, 00:07   #2
WNS

Stage 5

WNS's Avatar

Default Re: Unsoare pe aparatorile de la aripi

Verifica sa nu fi sarit vreun furtun de la intercooler.
Masina trage bine ? Scoate fum ?
WNS is offline   Reply With Quote
Old 20-08-08, 20:41   #3
Marius

Stage 5

Marius's Avatar

Member of:
[VW]

Daca uleiul este la nivel, probabil ai trecut printr-o balta de ulei.
Marius is offline   Reply With Quote
Old 24-08-08, 15:33   #4
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

trage de tras si nu scoate fum deloc... nu cred ca este de la vre`o balta de ulei pentru ca este mult prea mult ulei ar fi trebuit sa trec printr`o baltoaca destul de mare... oricum cand am spalat masina am sters si acele pete de ulei si nu au mai aparut, oricum ce`a mai plauzibila explicatie ar fi ca am trecut prin ulei dar tind sa cred ffff mult ca nu este asa, oricum cred k nu o sa mai apara....mersi

Last edited by Smenarul; 24-08-08 at 15:35.
Smenarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -