Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 24-03-08, 21:30   #1
snack86

Stage 2

Default Flansa amortizor golf 3

M-am apucat sa imi schimb flansa de la amortizor la un golf 3 din 97(bucsa de cauciuc si rulmentul) si am o problema.Dupa ce am pus totul sus a aparut un sunet ca si cum se aude cauciuc pe tabla(cand iau viraj pe loc).Vreau sa mentionez ca am pus acelasi tip de bucsa (am mers cu ea in mana la magazin si am luat).Am mai observat ca piulita nu se mai strange la fel de mult pe amortizor cum era stransa inainte .Am fost pe la mai multi mecanici si am auzit mai multe variante..ca ceva nu e in regula si probabil am pus o piesa invers la montaj....ca arcul nu e asezat bine si de aceea e sunetul acela.Cand am demontat amortizorul jos nu am dat jos si discul adica am demontat cele doua suruburi de deasupra discului care tin amortizorul si partea care vine cu bucsile in capat pe caroseri..intrebarea mea este :am stricat unghiul de perpendicularitate al rotii pe sol?mersi
snack86 is offline   Reply With Quote
Old 25-03-08, 16:59   #2
vdub

Stage 5

Default Re: Flansa amortizor golf 3

pai normal, avand in vedere ca perpendicularitatea rotii e stabilita de amortizor,
pozitia de fixare a lui.
fugi sa iti faci unghiul.

brgds,
edi
vdub is offline   Reply With Quote
Old 25-03-08, 20:43   #3
snack86

Stage 2

Asta am sa fac dupa ce rezolv pb cu sunetul acela.mersi
snack86 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-08, 02:56   #4
fenyx

Stage 5

fenyx's Avatar

Quote:
Originally Posted by rac3mast3r View Post
pai normal, avand in vedere ca perpendicularitatea rotii e stabilita de amortizor,
pozitia de fixare a lui.
fugi sa iti faci unghiul.

brgds,
edi
inclin sa nu te cred ,pai cum naiba sa tina amortizorul perpendicularitatea nu iti dai seama ca la prima groapa se duce dracu si plus ca amortizoarele de-aia au bucse sa se poata roti si ele ca nu sunt fixe ,mai pui si omul la cheltuiala .mai uitate si tu pe sub masina nu numai la volan,vezi si tu ca mai sunt si brate ,bielete ,nu numai arcuri si amortizoare
fenyx is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -